Accidentare gravă la Exatlon. Războinicul Iulian Angelescu a avut de suferit pe parcursul traseului

Publicat pe

O nouă accidentare pentru războinicul Iulian Angelescu! Concurenții ambelor echipe, împietriți de durere, la vederea rănilor sportivului!

A trecut o săptămâna de când Războinicii și Faimoșii au ajuns în Republica Dominicană. O săptămâna foarte intensă în care au cunoscut primele trasee, au trăit emoțiile uriașe ale primului meci internațional.

S-au format alianțe, fiecare dintre concurenții celor două echipe s-au evidențiat din punct de vedere sportiv în față coechipierilor și telespectatorilor. Pe parcursul primei săptămâni de competiție, Faimoșii și Războinicii au trecut printr-o serie de încercări dramatice, notabile în acest sens fiind accidentarea lui Iulian Angelescu, de la Războinici, și a Dianei Pivniceru, de la Faimoși.

În ediția de mâine seară a reality-ului Exatlon', difuzată începând cu ora 20:00, la Kanal D, cele două tabere își vor da întâlnire pe teren, miza jocului fiind uriașă: bătălia pentru vila. Chiar înaintea meciului de mâine seară, Iulian Angelescu le transmite un mesaj adversarilor, motivați mai mult că oricând să câștige jocul pentru vila.

Am un mesaj să le transmit Faimosilor! Cu siguranță, trebuie să se pregătească și să își ia hainele pentru că ei se vor mută aici (n.r. la baracă)', spune concurentul, încrezător în forțele echipei sale.

Se pare că ghinionul îl urmărește pe Războinicul Iulian Angelescu; după ce a suferit o accidentare serioasă la umăr, chiar la debutul sezonului, în meciul cu Faimoșii, se pare că în ediția de mâine seară, acesta cade secerat pe traseu, strigandu-și durerea, toată scenă derulându-se sub ochii împietriți de durere ai celor prezenți. Cât de gravă este accidentarea sportivului și dacă va putea acesta să continue jocul veți putea află în ediția de mâine seară, difuzată la Kanal D!

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter