Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul sopranei din Iași, care se află în comă. A fost victimă a violenței domestice? Soțul le-a spus anchetatorilor că a căzut pe scări...

Publicat pe

Criminaliștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru tentaivă de omor în cazul sopranei din Iași. Ea a ajuns în stare gravă la spital, asta după ce soțul ei le-a spus anchetatorilor că, după ce au consumat amândoi alcool, ea ar fi căzut pe scări. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soţul sopranei Maria Macsim Nicoară a povestit procurorului de caz că, duminică seara, el şi soţia lui ar fi consumat alcool. În ultima perioadă, femeia dormea în camera de sus, însă bărbatul mai mereu în living, jos, la parter. Duminică seara, în jurul orei 23, Maria ar fi încercat să coboare scările, însă s-a rostogolit pe trepte, a susținut soţul, scrie Ziarul de Iași.

„Din cercetări reiese că a fost un accident casnic. Doamnei i s-a făcut rău pe scări și a căzut și s-a lovit. În cursul nopții, a chemat-o pe mama dumnealui care este medic și au chemat împreună salvarea. Au consumat amândoi bauturi alcoolice, dar nu împreună”, a declarat Andrei Horga, avocatul sotului sopranei.

Soprana a fost transportată imediat la Spitalul de Neurochirurgie, având traumatisme foarte grave la cap, la coloană, nasul rupt, efectiv distrus.

Medicii au operat-o de urgenţă, starea ei rămânând gravă. 

Tot medicii au fost cei care au sunat la Poliţie, aşa cum cere protocolul în astfel de cazuri în care pot avea suspiciuni.

Poliţiştii criminalişti ieşeni au mers la faţa locului şi au fotografiat scara din interiorul casei, apoi l-au condus pe soţul femeii la Parchet, pentru audieri suplimentare. 

Rudele sopranei, care spun că cei doi soţi nu se înţelegeau şi că ea voia să divorţeze.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor, in rem (fără a fi vizată o persoană anume), dosar în care au fost audiaţi soacra femeii, soţul, vecini, dar şi rude apropiate ale celor doi soţi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter