Acte de violenţă la Insula Iubirii. Unul dintre concurenţi şi-a bătut iubita

Publicat pe

Acte de violenţă la Insula Iubirii. Au ieşit la iveală amănunte inedite despre unul dintre cuplurile participante în sezonul patru. Se pare că barbatul a fost violent cu iubita sa, a lovit-o deoarece nu tăcea din gură! 

Cuplul format din Cati şi Răzvan a trecut prin momente dificile. Concurenta a recunoscut în faţa camerelor că a fost bătută de iubit. Spune că are nevoie de un adevărat bărbat lângă ea, unul autoritar.

„El e ala care dă cu pumnul în masă şi spune ce are de spus. Nu lasă niciodată de la el. Probabil am nevoie de un bărbat lângă mine care să fie mai autoritar. I-am dat doi pumni la coaste…nu foarte tare că e foarte slabă. Ştie toată lumea, nu ne mai ferim acum. „, a recunoscut la începutul emisiunii Cati.

Răzvan a venit cu completări, recunoscând că a lovit-o: „Nu v-a spus că am bătut-o o dată pe Cati? Nu v-a spus…Pentru că nu ştie să tacă. I-am dat doi pumni la coaste…nu foarte tare că e foarte slabă. Ştie toată lumea, nu ne mai ferim acum. ” 

Într-o ediţie recentă a emisiunii, Răzvan nu a mai recunoscut că a fost violent cu iubita, a negat totul: „Eram beat atunci, am vorbit cu ea, nu am lovit-o. Am întrebat-o dacă am lovit-o şi mi-a zis că nu am lăsat-o lată niciodată.” 

Răzvan şi Cati formau un cuplu de un an şi două luni. Acum, după ce au cochetat cu ispitele, s-au despărţit.

Răzvan de la „Insula iubirii' i-a minţit pe producătorii emisiunii

Situaţie fără precedent în cadrul emisiunii „Insula iubirii'. Unul dintre concurenţi a minţit întreaga echipă, însă adevărul a ieşit la iveală în cadrul ceremoniei focului. Iubita sa a fost cea care a făcut declaraţii inedite.

Foto: Captură video, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter