După 3 luni de pandemie, Jim Carrey a ajuns de nerecunoscut! Fanii i-au spus că seamănă cu Naufragiatul!

Publicat pe

Ca o revoltă că pandemia COVID-19 a impus și în America izolarea la domiciliu, actorul Jim Carrey a apărut cu o barbă de călugăr și a anunțat că nici nu se va mai bărbieri până când lucrurile nu revin la normal. Fanii s-au amuzat de aspectul său și l-au asemănat cu Tom Hanks, în rolul din filmul Naufragiatul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jim Carrey și-a lăsat barba să crească pe perioada carantinei și i-a provocat pe fanii lui să facă la fel!

„Ziua 1. Am lăsat să-mi crească barba până ne vom întoarce cu toții la lucru. Voi posta regulat fotografii, ca să vă minunați de miracolul transformării mele fără rost. În mod obișnuit, îmi place să stau pe muchia divertismentului. De data aceasta, voi cuceri muchia tocită a acestuia. Vă invit să vă alăturați. #letsgrowtogether.'

După 3 luni de pandemie, Jim Carrey a ajuns de nerecunoscut! Fanii i-au spus că seamănă cu Naufragiatul!După 3 luni de pandemie, Jim Carrey a ajuns de nerecunoscut! Fanii i-au spus că seamănă cu Naufragiatul!

„Îmi las barba să crească până când ne întoarcem cu toții la muncă”, a scris celebrul actor și pe Instagram.

Mulți i-au urmat exemplul și i-au trimis poze pe care actorul le-a distribuit pe conturile sale. Chiar și alți actori i-au acceptat provocarea.

Actriția Maisie Williams (Aria din serialul Urzeala Tronurilor) a decis să-și lase părul de la subraț neepilat, iar starul de musică country Blake Shelton a anunțat că își lasă chica să crească, drept „simbol al speranței' pe perioada crizei globale de sănătate.

Între timp, a revenit la sentimente mai bune și și-a anunțat fanii că s-a bărbierit, postând și o fotografie în sensul acesta.

A fost acuzat de uciderea iubitei sale

În 2016, la un an de la moartea Cathrionei White, fostul soț și mama acesteia l-a dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l că i-a facilitat iubitei procurarea medicamentelor care au dus la supradoză. Ea a decedat la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa din Los Angeles, în urma supradoze de medicamente.

Un purtător de cuvânt al lui Carrey a confirmat pentru The Hollywood Reporter că procesul a fost anulat la 25 ianuarie şi a precizat că „Jim aşteaptă cu nerăbdare să îşi vadă mai departe de viaţa sa'.

În 2018, Jim Carrey a scăpat de acuzații și nu va fi judecat, informează The Telegraph.

foto: Hepta, Instagram


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter