Actorul Jonathan Rhys Meyers va fi tată pentru prima dată

Publicat pe

Actorul irlandez Jonathan Rhys-Meyers, în vârstă de 39 de ani, se pregăteşte să devina tată pentru prima dată, Mara Lane, iubita lui, fiind însărcinată.

 

După o perioadă în care au circulat zvonuri legate de sarcina sa, Mara Lane a confirmat vestea pe pagina sa de Instagram, postând mai multe fotografii în care este vizibilă burtica de gravidă. Sarcina este destu de avansată, iar bebeluşul al cărui sex nu a fost încă dezvăluit va veni pe lume destul de curând.

 

„Cel mai frumos cadou din toate timpurile' este mesajul care însoţeşte una dintre fotografii în care este surprinsă în compania lui Moş Crăciun.

 

Mara Lane, care este şi actriţă, le-a arătat fanilor ei şi rochia preferată din această perioadă, pe care a achiziţionat-o pentru 15 euro.

 

Jonathan Rhys-Meyers şi Mara Lane s-au cunoscut în 2013, iar un an mai târziu s-ar fi logodit, fără însă să facă un anunţ oficial în acest sens.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Actorul Jonathan Rhys Meyers va fi tată pentru prima datăActorul Jonathan Rhys Meyers va fi tată pentru prima dată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter