Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Ce probleme de sănătate are actorul în vârstă de 86 de ani: "E conștient"

Publicat pe

Actorul Mitică Popescu a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, duminică, 18 decembrie 2022. Se află la secția Cardiologie. În urmă cu doar două săptămâni, îndrăgitul artist a împlinit venerabila vârstă de 86 de ani în data de 2 decembrie. Se pare că actorul este chiar cel care le-a cerut cadrelor medicale să păstreze discreția în privința problemelor sale de sănătate, nedorindu-și să se afle public că a fost internat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Are o vârstă venerabilă, dar a rămas la fel de activ precum era cu ani în urmă. L-a caracterizat mereu o discreție deosebită, nu a cerut vreodată ajutorul public și nici nu și-a dorit să se afle despre problemele lui. Recent, a dezvăluit totuși că trăiește în niște condiții dificile, din cauza frigului pe care este nevoit să îl îndure în casă.

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Ce probleme de sănătate are actorul în vârstă de 86 de ani: "E conștient"Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca. Ce probleme de sănătate are actorul în vârstă de 86 de ani: "E conștient"

Actorul Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca

Se pare că acum a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgență Floreasca din cauza unor probleme cardiace.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient', a declarat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, în exclusivitate pentru Gândul.

Citește și: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea!” Leopoldina Bălănuță și Mitică Popescu, o senzațională poveste de dragoste

Citește și: Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la Operă: „Trebuie să înţeleagă că…”

Citește și: Cu ce se ocupă Mitică Popescu la 85 de ani, după ce s-a retras din teatru: „N-am mai vrut să urc pe scenă”

Citește și: Imagini inedite de la nunta lui Lionel Messi cu Antonella Roccuzzo. Petrecerea a avut loc în orașul lui natal

Actorul Mitică Popescu a dezvăluit recent că face frigul în casă

Cu câteva zile înainte să fie internat, artistul dezvăluia că suferă din cauza frigului din casă, dar a reușit să și glumească pe această temă, semn că și-a păstrat mereu simțul umorului, în pofida necazurilor prin care a trecut în viață.

„Gazele nu au presiune, cred că bagă mult aer. Nici putere calorică nu mai este, nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig', a declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Din ce bani trăiește actorul

Pe lângă banii pe care îi primește pentru colaborarea cu Televiziunea Română, datorită emisiunii „D’ale lui Mitică”, îndrăgitul actor încasează și o pensie din partea statului român.

Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist.

Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică’, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

Sursă foto: Arhivă Viva

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter