Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilă

Publicat pe

Surpriză totală în showbiz! Actrița Anca Dumitra, cunoscută publicului drept Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit. Vedeta Pro TV a făcut publice primele imagini de la starea civilă, căci momentan și-a unit destinul cu soțul ei doar în fața legii. Fanii au fost luați prin surprindere, dar s-au bucurat enorm pentru ea. Nimeni nu bănuia nimic, dar asta nu este de mirare căci Anca Dumitra și-a ținut și până acum partenerul de viață departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Dumitra este acum mai împlinită ca niciodată. Are o carieră de succes, iar acum s-a și cununat civil cu alesul inimii. Deși pe ea o cunoaște o țară întreagă, puțini au idee cu cine se iubește Geanina din Las Fierbinți. Soțul ei este un cetățean de origine austriacă, dar ea a ales să își păstreze povestea de dragoste cât mai ferită cu putință.

Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilăActrița Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilă

Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit

Actrița din serialul Las Fierbinți este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Frumoasă și talentată, a atras mereu atenția, dar inima ei era deja oferită cuiva de ceva vreme. Acum a spus oficial „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, informează Spynews.ro. Îmbrăcată într-o rochie roșie superbă, Anca Dumitra a radiat de fericire alături de soțul ei, care a fost îmbrăcat într-un costum negru.

Citește și: Cum se înțelege Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cu iubitul austriac: „El e mai timid, eu vulcanică…”

Citește și: Cum arată acum Costel Busuioc. Pavarotti din Carpați este de nerecunoscut, la 48 de ani

Citește și: Cum este Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți', în viața reală: „Olteancă, pasională și…'

Citește și: Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Ce rol interpretează: „Filmul va apărea în 2023, m-am potrivit mănușă”

Cine este soțul Geaninei din Las Fierbinți

Soțul actriței Anca Dumitra se numește Maferd Spendier și este de origine austriac. Au o relație de câțiva ani, iar el a decis să se stabilească în țara noastră.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de multa mai spus Anca Dumitra, în cadrul unei emisiuni.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat’, ne-au povestit, în exclusivitate pentru Viva, persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter