Actriţa Crina Semciuc s-a căsătorit

Publicat pe

Weekend-ul acesta a fost unul de neuitat pentru actriţa Crina Semciuc (29 de ani) care s-a căsătorit cu alesul ei, Radu Stancu.

 

Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă la care au invitat prieteni dragi. Astfel, le-au spus Casă de piatră!' mirilor, Laura Cosoi, proaspăt căsătorită şi ea, Aylin Cadîr, devenită mămică de doar o lună, Ela Voineag sau actriţa Ana Popescu.

 

„Cea mai nunta non-nunta', a scris Ela Voineag pe pagina sa de Facebook, dezvăluind locul petrecerii: restaurantul Simbio. În acelaşi timp, Ela a avut numai cuvine de laudă pentru buna ei prietenă: „Probabil cea mai frumoasă mireasă din lume'.

 

Crina a fost cu adevărat o mireasă extrem de frumoasă, ea alegând o rochie de mireasă neconvenţională, 3 sferturi, accesorizată cu o centură neagră şi o voaletă. Mirele a fost extrem de elegant cu un costum bleumarin, accesorizat cu un papion în aceeaşi nuanţă.

 

Foto: Facebook

 

Actriţa Crina Semciuc s-a căsătoritActriţa Crina Semciuc s-a căsătorit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter