Actrița Florina Cercel a murit la 76 de ani. Ce probleme de sănătate avea aceasta

Publicat pe

Actrița Florina Cercel a murit astăzi. Doamna teatrului suferea de o boală gravă pe care a ascuns-o de ochii curioșilor sau de camerele de filmat. Iată primele detalii despre vestea tristă!

La doar 76 de ani, Florina  Cercel s-a stins din viață. Din primele informații, actrița, în ultimele clipe din viață, a fost înconjurată de membri familiei, din cauza unor probleme de sănătate, despre care artista nu a vorbit niciodată. Florin Condurățeanu a declara, la Antena 3, că actrița a murit din cauza cancerului la plămâni.

Armand Calotă a publicat imediat un mesaj după anunțul veștii triste: „Offff…Doamne a murit Florina Cercel! Dumnezeu sa o aiba in paza!”

Actrița Florina Cercel a murit la 76 de ani. Ce probleme de sănătate avea aceastaActrița Florina Cercel a murit la 76 de ani. Ce probleme de sănătate avea aceasta

Teatrul Național a transmis un mesaj după moartea actriței

'Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță FLORINA CERCEL. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, „Țuca' ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică.  Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!' 

Foto: Libertatea 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter