Actriţa Margot Robbie s-a căsătorit în secret

Publicat pe

Actriţa Margot Robbie s-a căsătorit în acest weekend în Australia cu Tom Ackerle, la ceremonie asistând doar familiile şi prietenii apropiaţi.

 

La 26 de ani, Margot Robbie este în plină ascensiune la Hollywood după apariţia sa în filmul „Lupul de pe Wall Street' în care i-a dat replica lui Leonardo DiCaprio.

 

Povestea ei de dragoste cu Tom Ackerle a început în 2013 după ce s-au cunoscut în timpul unor filmări, iar de câteva luni erau logodiţi.

 

margot2

 

Căsătoria a avut loc, aşa cum şi-a dorit Margot, în ţara natală, cu puţin timp înainte de Sărbători. Actriţa declarase nu cu foarte mult timp în urmă că nu se simte pregătită să-şi întemeieze o familie.

 

„Ar trebui să mă opresc să călătoresc şi să găsesc un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Pentru moment, nu-mi permit să-mi iau un câine. A întemeia o familie nu se află între planurile mele actuale. Mă mulţumesc să mă bucur de viaţa alături de Tom, prietenul meu'.

 

Iată că în doar câteva luni, Magot şi-a schimbat planurile în mod radical şi a îmbrăcat rochia de mireasă.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter