Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!”

Publicat pe

Ada Condeescu a născut cel de-al doilea copil. Actrița este în culmea fericirii după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea a făcut anunțul pe rețelele sociale, mulțumind echipei de medici care a avut grijă de ea și de bebeluș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebelușul este perfect sănătos, iar Ada Condeescu a anunțat că în câteva ore vor ajunge deja acasă. Actrița mai are o fetiță, pe nume Ecaterina.

„Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea noua minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu, Marius Romila, și întregii echipe Medicover pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!', a scris ea.

Vedeta nu a spus încă ce nume va alege pentru băiețelul ei. Pe vremea când a aflat că este gravidă, Ada Condeescu declara că va fi un nume românesc, cu o poveste aparte.

„Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele.', a spus actrița.

Ada Condeescu nu este deloc o mamă panicoasă

Încă din primele luni de viață ale fiicei sale, Ada Condeescu și-a propus să fie o mamă cât mai relaxată și să încerce pe cât de mult posibil să o lase pe fiica ei să ia propriile decizii.

Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!'Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!'

„Mama mea are un pic senzația că sunt puțin prea relaxată, dar eu mă simt bine și fetița mea e bine. Și cred că stilul ăsta, așa relaxat, dar în control, cumva supervizând tot ce se întâmplă cu ea, e cel mai bun. Astfel, fiica mea capătă încredere în ea și devine un om independent și sigur pe el. Cade, se lovește, dar asta este’, a povestit actrița.

Actrița a vorbit anterior despre cum se descurcă soțul ei, regizorul Cătălin Mitulescu, cu fiica lor. Cei doi se înâeleg de minune și sunt extrem de fericiți, povestea actrița în urmă cu doi ani, atunci când a născut primul copil.

„Este minunat! Nu cred că există cineva atât de iubitor și de devotat. Și nu exagerez. Mă ajută mult, mai ales când sunt foarte obosită, mă încarcă extraordinar și îmi dă putere. Suntem tare uniți și fericiți, iar asta creează magie în jur!', a spus Ada.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter