Adam Levine şi Behati Prinsloo au devenit părinţi pentru prima dată

Publicat pe

Adam Levine, solistul trupei Maron 5, şi top modelul Behati Prinsloo trăiesc o bucurie imensă după ce au devenit părinţi pentru prima dată.

 

Behati a adus pe lume o fetiţă, după ce pe toată perioada sarcinii ea şi-a ţinut fanii de pe Instagram la curent cu evoluţia sarcinii.

 

Behati Prinsloo a postat numeroase fotografii cu burtica de gravidă, sarcina sporindu-i parcă şi mai mult frumuseţea. Adam Levine a fost şi el alături de soţia lui, amuzându-se uneori precum atunci când a postat o fotografie în care îşi compară abdomenul cu cel al lui Behati, însărcinată.

 

Cântăreţul este în al 9-lea cer, el dorindu-şi de mult copii. El şi Behati s-au întâlnit în 2012, s-au căsătorit 2 ani mai târziu, iar în luna martie a acestui an au anunţat ca vor deveni părinţi.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Adam Levine şi Behati Prinsloo au devenit părinţi pentru prima datăAdam Levine şi Behati Prinsloo au devenit părinţi pentru prima dată

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter