Adda a început o luptă cu boala după ce a fost diagnosticată, în urmă cu doi ani, cu Lyme, o afecțiune care i-a schimbat radical viața. De curând, artista a descoperit că are și intoleranță la gluten, așa că a trebuit să își schimbe radical dieta.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Adda a povestit pe Tik-Tok la ce schimbări a recurs și care sunt alementele de care nu se atinge. Artista consideră că preparatele gătite în casă sunt cele mai bune dacă vrei să nu ai probleme de sănătate, de aceea ajunge foarte rar să comande mâncare.
Adda are intoleranță la gluten și evită anumite alimente
Adda evită anumite alimente, cum ar fi lactatele, care nu îi fac bine, dar mănâncă foarte multe legume. „E mai simplu să zic ce nu mănânc, pentru că mănânc multe lucruri. În primul rând, nu mănânc gluten, de 4 ani nici măcar nu am gustat nicio gură. Nu am mâncat deloc. Am foarte mare grijă cu lactelele, pentru că nu mă simt bine de la ele. Singurul lactat este brânza sărată, telemeaua.
Mănânc foarte multe legume, în special cele de sezon, ștevie, lobodă, legume din piață. Încerc să nu mănânc zahăr. Mai ciupesc câte o înghețată sau ciocolată, dar nu mult pentru că nu e sănătos. Mănânc fructe. Prima mea masă este din fructe pentru că îmi doresc să nu solicit ficatul. Dacă lucrez noaptea și mi-o iau în cap cu ou sau alte mâncăruri grele nu îi fac bine. Iau vitamine și am o cură de detox din plante, dar vorbesc cu medicii înainte pentru că este destul de hardcore. Hardcore în sensul că pot apărea reacții pentru că se detoxifică organismul', a spus Adda.
Adda nu comandă mâncare acasă
Solista evită să comande mâncare, dar atunci când o face optează în special pentru cartofi fierți. În rest, mîncarea gătită în casă e baza. Adda ia trei mese pe zi și încearcă să nu ciugulească. „Nu mănânc mâncare comandată decât foarte, foarte rar, atunci când sunt la studio, dar și atunci îmi cumpăr cartofi fierți cu ceva. Ceva unde nu au cum să greșească.
99% mănânc în casă, cu alimente verificate de noi, unde știu ce s-a pus. Încerc să nu ciugulesc, să am 3 mese. Uneori niște biscuiți cu fibre, fără gluten, cu semințe și fructe în prima parte a zilei, apoi la prânz chiar mănânc consistent. Ciorbă și felul doi. Seara mănânc destul de light, cu 3-4 ore înainte să dormim. Sunt foarte pofticioasă și nu am suportat gândul că trebuie să țin dietă, dar a trebuit să îmi schimb stilul de viață din cauza bolii.
Dacă nu aș fi avut Lyme, nu aș fi fost atât de disciplinată, însă mă gândesc la sănătate. Chiar dacă suntem sănătoși, alimentația este tratament pentru corp', a mai povestit Adda.