Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Tu faci ce vrei”

Publicat pe

Adela Popescu și Mara Bănică, schimb de replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Odată ajunși în jungla din Republica Dominicană, concurenții trec prin probe dificile, menite să-i scoată pe aceștia din zona de confort. La rândul său, celebra jurnalistă a avut un moment de panică, atunci când a avut de-a face cu șerpi, șobolani și tarantule. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, marca PRO TV, a avut prima apariție, pe micul ecran, duminică, 4 septembrie. Încă din prima zi de supraviețuire, cele 12 vedete care s-au înscris în reality show au avut parte de probe neașteptate. 

Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Tu faci ce vrei'Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Tu faci ce vrei'

Nume mari din showbiz au acceptat aventura vieții lor, când au ajuns în jungla din Republica Dominicană. Pentru a câștiga marele premiu și titulatura de Regele/Regina junglei, fiecare dintre participanți trebuie să îndure condițiile grele de trai. 

Citește și: Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi:„Băi, dar ăsta vine în gura mea?!'

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, ceartă aprinsă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Vii ca fătălăul la mine!”

Citește și: Marina Voica a împlinit 86 de ani! Cum se menține artista în formă:”Asta este viața, trebuie s-o duc cu cinste”

Citește și: Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu și este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”:'Sunt extrem de fericită'

Adela Popescu și Mara Bănică, schimb de replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Încă în prima seară de difuzare a emisiunii, concurenții au avut parte de probe de foc. De exemplu, Mara Bănică și Anisia Gafton s-au întrecut într-o cușcă plină cu șerpi, șobolani și tarantule pentru a câștiga titlul de liderul echipei. Jurnalista a trebuit să stea într-o cutie din sticlă, plină cu șerpi, pentru a strânge cât mai multe steluțe. În momentul în care a fost nevoită să bage mâna și într-o altă cutie cu păianjeni, vedeta a reacționat, astfel că între ea și moderatoarea reality show-ului, Adela Popescu, s-a produs un schimb de replici, pe fondul tensiunilor care s-au acumulat. 

Ai o tarantulă pe mână!, a atenționat-o prezentatoarea

Ce să fac, Adela Popescu? Să o mănânc?, a întrebat-o concurenta. 

Mara Bănică, eu doar te-am informat. Tu faci ce vrei!, i-a răspuns Adela. 

Am văzut-o înaintea ta!, a completat și jurnalista. 

Am încercat să mă concentrez. Eu am vrut să fiu puternică. M-am speriat foarte tare. M-am stăpânit cât mai mult acolo și acum vreau să eliberez tot stresul pe care l-am trăit. A fost groaznic, a povestit Mara Bănică, pentru emisiune. 

Cum s-au descurcat Mara Bănică și Anisia Gafton la probe 

În prima ediție, cele două concurente au avut de trecut o probă de coșmar. Acestea au fost închise cu tarantule, șobolani și șerpi. Deși au fost la un pas să-și piardă cumpătul, au demonstrat că sunt foarte puternice. Ele au avut de trecut o probă dificilă pentru a stabilit tabăra în care vor sta vreme de o săptămână.

Am uitat că am șarpe aici. Am uitat, că m-am concentrat la asta, că nu ieșea. (…) Băi, dar ăsta vine în gura mea?! Îl simt așa pe… că sunt și subțire îmbrăcată, mai gros nu mă îmbrăcași, a spus Mara Bănică, în timpul probei de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sursă foto: arhivă, capturi

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter