Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre viața în izolare: "E o perioadă dificilă pentru care nu eram pregătiți!". Soluția lor pentru o carantină liniștită, când ai doi copii mici

Publicat pe

Carantina cu doi copii mici poate fi dificilă pentru unii dintre părinți, însă Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au organizat atât de bine cu programul de izolare, încât până acum se descurcă excelent.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre viața în izolare: "E o perioadă dificilă pentru care nu eram pregătiți!". Soluția lor pentru o carantină liniștită, când ai doi copii miciAdela Popescu și Radu Vâlcan, despre viața în izolare: "E o perioadă dificilă pentru care nu eram pregătiți!". Soluția lor pentru o carantină liniștită, când ai doi copii mici

Adela Popescu a ales să muncească de acasă, așa că, zi de zi intră în direct la „Vorbește lumea”, cu amicul Cove care se află în platoul de la Pro TV. Între timp, a revenit din Republica Dominicană și Radu, care a fost nevoit de pandemie să întrerupă filmările pentru „Insula Iubirii”.

N-au timp să se plictisească deloc, uneori abia au timp să respire și, seară de seară, așteaptă cu nerăbdare momentul când băiețeii merg la somn.

„Cred că este o perioadă dificilă, o perioadă la care nu ne așteptam și pentru care nu eram pregătiți. Consider că este foarte important să avem grijă de noi, de sănătatea noastră: fizică, dar și psihică.

Când copiii se joacă sau fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi. După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial (Homeland în această perioadă), mâncăm înghețată și bem un pahar de vin. Sunt momentele când suntem doar noi doi și le așteptăm, în fiecare zi!”, a declarat Adela pentru Click!.

Programul lor pentru o carantină liniștită cu doi copii mici

„Se trezesc copiii destul de devreme, facem o cafea și îi organizăm cu ce mai au nevoie – îi îmbrăcăm, apoi dacă este cald, pe la 8:30 îi scoatem în curte, apoi facem micul dejun. Așa cum spuneam, de la 9:30 eu merg să mă pregătesc de emisiune, iar Radu rămâne cu băieții. După 13:00, facem schimb. Eu stau cu cei mici și Radu se poate odihni. Seara, după 19:00 – 19:30, când cei mici merg la somn, avem timp pentru noi, dacă nu suntem obosiți.  

Așa cum spuneam, că e autoizolare sau că e o zi normală, secretul este o foarte bună organizare – copiii trebuie să aibă un program, când activitățile sunt previzibile, ei sunt echilibrați și tu știi cum poți controla momentele. Normal că sunt și zile mai complicate, ei fiind mici, au anumite toane, uneori sunt mârâiți, plângăcioși și stăm mai mult cu ei sau schimbăm total ceea ce facem.”, mărturisește Adela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter