Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în acest weekend

Publicat pe

Împreună de câţiva ani, Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsatorit sâmbătă într-un loc minunat, înconjuraţi de prieteni buni şi de familii.

 

Suntem nedormiţi de 3 zile, dar fericiţi pentru o viaţă', a scris Adela pe blog-ul său, chiar din aeroport, pentru că pleacă în luna de miere.

 

Vedeta a postat şi o serie de fotografii de la nunta organizată pe domeniul Hadar Chalet, amintind câteva dintre cele mai frumoase momente ale acestei nunţi: alaiul până la biserică, Radu fericit şi emoţionat, strângând-o de mână, broderia rochiei de mireasă cusută manual sau buchetul său  compus din mure salbatice, hortensii, bujori si iedera.

 

Adela a încheiat seria dezvăluirilor de la nuntă, scriind despre atmosfera magica pe care a avut-o la nunta: „Cercurile uriase de iedere suspendate si candelabrele glam, muzica, mancarea, temperatura, sentimentul ca nimeni nu ne vede, toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum.”

 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Radu a aratat, inca o data, cat de mult o iubeste pe Adela: „Sunt mandru de sotia mea. Te iubesc, pur si simplu!”

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter