Adelina Pestrițu a câștigat procesul cu nepotul lui Gigi Becali. Ce sumă a obținut după ce Lucian a acuzat-o că a făcut sex pe bani

Publicat pe

Procesul s-a încheiat! Adelina Pestrițu a câștigat o sumă frumușică de bani de la Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali. Acesta i-a adus acuze grave în urmă cu doi ani de zile. 

În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, Lucian Becali posta pe contul personal de Facebook mai multe mesaje care făceau referire la Adelina Pestrițu. A criticat-o și a jignit-o. Mai mult decât atât, el spunea că vedeta ar fi făcut amor pe bani. Ea nu a ignorat acuzele lui, ba mai mult, a intentat un proces pe care recent l-a câștigat.

El îi va plăti 17.000 de lei, iar ea a decis ca acești bani să îi doneze!

„În chemarea în judecată a avocaților mei, pârâtul a fost Becali Mihai-Lucian, care în urmă cu mai bine de 2 ani a făcut afirmații grave, defăimătoare, care mi-au afectat demnitatea și onoarea, iar după un proces și un apel care au durat mai bine de de 2 ani, instanța a hotărât că dl. Becali Mihai-Lucian va trebui să-mi plătească prejudiciu 17.000 lei.

Desigur, niște bani nu vor repara niciodată ce poate cauza răutatea oamenilor, dar sunt încrezătoare că cei care au de gând să jignească, să blameze, să atace sau să denigreze alți oameni din pură plictiseală, se vor gândi de 2 ori.

Evident, cheltuielile în urmă procesului au fost mari. Nu am urmărit și nu urmăresc să le recuperez pentru că intenția mea prin intentarea acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, nici să îmi câștig bani de cumpărături online sau vacanțe. Banii vor reprezenta o DONAȚIE în contul Fundației Donează – O inima'”, a scris pe blogul ei Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a câștigat procesul cu nepotul lui Gigi Becali. Ce sumă a obținut după ce Lucian a acuzat-o că a făcut sex pe baniAdelina Pestrițu a câștigat procesul cu nepotul lui Gigi Becali. Ce sumă a obținut după ce Lucian a acuzat-o că a făcut sex pe bani

Câți bani aruncă Adelina Pestrițu lunar pe haine. După ce a venit Zenaida pe lume, 'porția' s-a redus

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cheltuitoare vedete când vine vorba de shopping. Nu doar că merge des la cumpărături, dar investește în piese de la branduri extrem de costisitoare, precum Balmain, Jimmy Choo sau Dior. E adevărat că obrazul fin cu cheltuială se ține, dar vedeta ne-a mărturisit că de când a venit pe lume Zenaida, cheltuielile în familie s-au schimbat iar prioritățile au devenit cu totul altele.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter