Adelina Pestriţu şi-a schimbat, din nou, look-ul! Vedeta continuă cu seria transformărilor

Publicat pe

Adelina Pestriţu a decis să îşi schimbe din nou look-ul. Aceasta a vizitat salonul prietenului său pentru o transformare inedită!

În 2016, Adelina Pestriţu a decis să facă o schimbare radicală de look. Deşi avea un păr bogat, foarte frumos şi strălucitor, ea a mers la prietenul său, hairstylistul Adrian Perjovski, şi a optat pentru o tunsoare foarte scurtă. Toţi s-au mirat atunci, însă ea a decis să facă o transformare şi o faptă bună: a donat părul unei asociaţii pentru a crea peruci destinate femeilor cu probleme.

Iată că acum, deşi i-a mai crescut părul, Adelina a optat pentru o tunsoare îndrăzneaţă: un bob scurt. S-a lăsat din nou pe mâna lui Adrian, iar rezultatul este spectaculos.

„In sfarsit pot spune ca am o tunsoare bob-scurt. Astazi i-am dat o alta forma 💯”, a scris ea pe Instagram.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară: ” Ce tare arată,dar nu cred ca poti pune o căciulă pe asa tunsoare,nu arata ciudat ? Mie îmi plac caciulile ,mai ales pe asa frig. (…) Eşti superbă! (…) Îţi stă bine oricum!”

Adelina Pestriţu şi-a schimbat, din nou, look-ul! Vedeta continuă cu seria transformărilorAdelina Pestriţu şi-a schimbat, din nou, look-ul! Vedeta continuă cu seria transformărilor

Adelina Pestrițu le pune la punct pe femeile care nu se îngrijesc

Vedeta este neplăcut surprinsă că femeile au încetat din ce în ce mai mult să aibă grijă de aspectul lor fizic și să renunțe a se mai îngriji. Adelina Pestrițu are grijă ca întotdeauna unghiile ei să arate impecabil, iar părul său să fie mereu spălat și aranjat. Fosta prezentatoare TV a răbufnit și a transmis un mesaj tuturor femeilor care au uitat să mai fie femei. Adelina Pestrițu spune că dacă vrei să ai grijă de tine nu trebuie să faci prea multe eforturi și nici nu ai nevoie de foarte mulți bani ca să fii o femeie îngrijită.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter