Adelina Pestriţu şi-a petrecut weekend-ul la Paris

Publicat pe

Adelina Pestriţu a avut parte de un weekend cu totul special, vedeta călătorind la Paris pentru o şedinţă foto cu totul specială.

 

„M-am decis să plec într-o mică excursie la Paris, o destinaţie romantică şi plină de poveste, cu locuri minunate, cu istorie şi pline de eleganţă, perfecte pentru şedinţa foto pe care am vrut să o realizez', a declarat Adelina care a pozat pentru revista ei, EdaMagazine.

 

Aflată pentru a doua oară la Paris, Adelina s-a răsfăţat cu dulciurile preferate, macarons şi ciocolată franţuzească, şi-a îmbogăţit colecţia de magneţi de frigider şi s-a întâlnit cu mulţi români.

 

Pasionată de parcurile de distracţii, Adelina nu a ratat ocazia şi a ajuns pentru câteva ore şi la Disneyland: „M-am bucurat mai ceva ca cei mici, am râs mult, m-am distrat, mi-a zburat şi şapca neagră în unul dintre trenuleţele pe care le-am încercat la Disney', povesteşte Adelina.

 

Următoarele oraşe în care îşi doreşte să călătorească sunt Budapesta, Bruxelles şi Milano: „Iubesc să fac poze şi filmări pe care sa le împărtăşesc prietenilor de pe Facebook, Instagram, EDA Video Blog si Eda Magazine.'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva