Adelina Pestriţu şi-a petrecut weekend-ul la Paris

Publicat pe

Adelina Pestriţu a avut parte de un weekend cu totul special, vedeta călătorind la Paris pentru o şedinţă foto cu totul specială.

 

„M-am decis să plec într-o mică excursie la Paris, o destinaţie romantică şi plină de poveste, cu locuri minunate, cu istorie şi pline de eleganţă, perfecte pentru şedinţa foto pe care am vrut să o realizez', a declarat Adelina care a pozat pentru revista ei, EdaMagazine.

 

Aflată pentru a doua oară la Paris, Adelina s-a răsfăţat cu dulciurile preferate, macarons şi ciocolată franţuzească, şi-a îmbogăţit colecţia de magneţi de frigider şi s-a întâlnit cu mulţi români.

 

Pasionată de parcurile de distracţii, Adelina nu a ratat ocazia şi a ajuns pentru câteva ore şi la Disneyland: „M-am bucurat mai ceva ca cei mici, am râs mult, m-am distrat, mi-a zburat şi şapca neagră în unul dintre trenuleţele pe care le-am încercat la Disney', povesteşte Adelina.

 

Următoarele oraşe în care îşi doreşte să călătorească sunt Budapesta, Bruxelles şi Milano: „Iubesc să fac poze şi filmări pe care sa le împărtăşesc prietenilor de pe Facebook, Instagram, EDA Video Blog si Eda Magazine.'

 

Adelina Pestriţu şi-a petrecut weekend-ul la ParisAdelina Pestriţu şi-a petrecut weekend-ul la Paris

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter