Adevărata petrecere de la Met Gala a avut loc la… baie!

Publicat pe

La Met Gala, cel mai important eveniment din calendarul monden al New York-ului, ce a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă, au participat sute de vedete – actori și actrițe, fotomodele, cântăreți și celebrități ale momentului – care au făcut furori pe covorul roșu cu ținutele lor. Adevărata petrecere s-a ținut însă în alt loc, în… baie, unde vedetele au încins telefoanele făcând selfie-uri.

 

Oficial, Met Gala are ca scop strângerea de fonduri pentru muzeu, neoficial acest eveniment s-a transformat în una dintre cele mai importante, dar și extravagante parade de modă ale anului. Dat fiind că în interior au fost interzise pozele, celebritățile, după ce s-au lăsat îndelung fotografiate pe covorul roșu, au lăsat aerul de staruri la o parte și s-au refugiat la baie, unde s-au distrat copios. Ulterior, cele mai multe dintre celebritățile participante la petrecerea ad-hoc au postat pe conturile lor de Instagram instantanee inedite de la locul dezmățului.

 

Cu toții au lăsat eticheta la o parte și s-au comportat ca niște liceeni care se ascund de ochii vigilenți ai profesorilor pentru a-și face de cap – fără să țină cont de ținutele de gală, cele mai multe doamne și domnișoare s-au așezat chiar pe podeaua sălii de baie, au fumat, au glumit și s-au fotografiat în ipostaze amuzante, spre deliciul ulterior al fanilor lor de pe rețelele sociale. Celebrități precum Kylie și Kendall Jenner, A$AP Rocky, Paris Jackson, Lily Aldridge, Kim Kardashian, Puff Daddy și Brie Larson au pozat pentru selfie-uri epice și au făcut și filmulețe, iar la un moment dat părea că toată lumea se adunase în sala de baie.

 

Brie a repostat fotografia făcută de Kylie pe Instagramul propriu și a glumit cu privire la apariția sa în deja celebrul selfie spunând: „A trebuit să mă duc la toaletă și am ajuns faimoasă”. Ce-i drept, faimoși sunt toți, însă acum vor deveni celebri și pentru altceva, fiindcă atâți fumători, celebri sau nu, pe metrul pătrat nu am mai văzut! Pentru edificare, v-am pregătit un filmuleț și o galerie foto cu toată crema Hollywood-ului, în ipostaze inedite, așa cum nu i-ați mai văzut.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

 

Adevărata petrecere de la Met Gala a avut loc la… baie!Adevărata petrecere de la Met Gala a avut loc la… baie!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter