Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț: "Am divorțat sărind pe geam..."

Publicat pe

Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț. Monica Tatoiu s-a căsătorit de trei ori, iar primele două căsnicii s-au încheiat destul de repede. Al treilea mariaj a fost, însă, cu noroc, astfel că Monica Tatoiu și partenerul ei continuă să aibă o căsnicie armonioasă și în prezent. Monica Tatoiu a mărturisit că motivul pentru care s-a măritat prima dată, a fost din cauza unui pariu, pe care l-a făcut cu tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț. Monica Tatoiu, 66 de ani, este o femeie cu o personalitate foarte puternică, care dintotdeaua a făcut ceea ce a simțit, fără compromisuri. Monica Tatoiu a fost căsătorită de trei ori, iar primele două căsnicii nu au durat foarte mult. Vedeta recunoaște că nu s-a măritat din motivele potrivite, dar nu regretă nimic. Mariajul cu primul soț a durat doar câteva luni, iar Monica Tatoiu a făcut acest pas, doar pentru a-i demonstra tatălui ei că este o femeie matură.

Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț: "Am divorțat sărind pe geam..."Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț: "Am divorțat sărind pe geam..."

Adevăratul motiv pentru care Monica Tatoiu a divorțat de primul soț

Monica Tatoiu a avut dintotdeaua o personalitate puternică, astfel că atunci când tatăl ei nu a fost de acord cu prima ei relație serioasă, vedeta nu a dat înapoi. Din contră, Monica Tatoiu a dorit să-i demonstreze tatălui ei că este îndeajuns de matură, încât să-și asume propriile decizii, chiar dacă nu sunt tocmai corecte. Vedeta a divorțat apoi, după doar câteva luni.

Citește și: Ce ritual are Mihai Bobonete alături de fiul său, la fiecare aniversare: „Este omul de la care învăț în fiecare zi”

Citește și: Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor 2023. Suma e mai mare decât premiul lui Dan Ursa

Citește și: Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor: 'Nunta este o petrecere pentru adulți. E horror, penibil…'

Citește și: Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon: „Sunt mândră…”

„Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie. Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă, era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea. Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă. Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat', a povestit Monica Tatoiu, petru Ego.

Monica Tatoiu: „Tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta”

Al doilea mariaj al Monicăi Tatoiu a durat câțiva ani și a fost urmat de un proces dificil de partaj. Vedeta a declarat că s-a căsătorit cu al doilea soț, pentru că avea nevoie de buletin de București.

„Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Am avut o nuntă… am avut o trenă de 50 de metri, săracul mitropolitul Nicolae… zicea: gândește-te, nu te repezi… (…) 250 de invitați. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că aveam media 8,60 și a intrat la media mea. După doi ani de zile ne-am despărțit', a mai mărturisit Monica Tatoiu.

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă