Adevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi Constantin

Publicat pe

Hannelore și Andi Constantin au încercat să aibă o relație la Insula Iubirii, asta deși concurenta venise să își testeze relația cu Bogdan în Thailanda. Hannelore a ales să plece la brațul iubitului ei, asta deși în timpul petrecut în resort, blondina a arătat că are sentimente pentru Andi Constantin, noul Burlac.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Hannelore și Andi Constantin au trăit o frumoasă poveste de dragoste, doar că ea a ales la finalul emisiunii să plece acasă cu iubitul ei, cel cu care venise pentru a își testa relația. Mai mult, cei doi se logodiseră în țară, iar la câteva luni după „vacanța' din Thailanda s-au și căsătorit.

Andi Constantin a rămas extrem de dezamăgit de alegerea lui Hannelore. El a fost solicitat să rămână în continuare pe insulă, ca ispită, pentru următorul sezon din Insula Iubirii.

„Am crezut că dacă sentimentele sunt sincere şi vin din interior, n-are ce să-ţi facă rău. Dar când oferi iubire persoanei nepotrivite, acest lucru te poate răni foarte tare. Unii oameni vin ca o binecuvântare, alţii vin ca o lecţie. Hanne a venit în viaţa mea ca să mă înveţe o lecţie. Am realizat că poate sunt prea bun cu anumiţi oameni şi nu oricine ar trebui să aibă acces la sufletul meu. Evoluezi, înveţi, din greşeli chiar”, a spus Andi, la scurt timp după începerea sezonului următor din Insula Iubirii.

Acum, Bogdan și Hannelore s-au despărițit, iar el a cunoscut o altă femeie.

Bogdan a ţinut să explice faptul că între el şi Hannelore nu mai este nimic şi, în plus, el nu crede în aşa zisa relaţie şi noapte de amor dintre fosta nevastă şi ispita Andi. Chiar dacă Hannelore a specificat că, de fapt, în viaţa ei ar fi un alt bărbat, care nu este Andi, Bogdan a spus că nu-l interesează, fiind focusat pe noua femeie din viaţa sa.

Adevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi ConstantinAdevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi Constantin

„Relația mea cu Hannelore a luat sfârșit cu mult înainte de a o cunoaște pe ea, sentimentele mele au fost inexistente, de aceea mi-am putut deschide inimă pentru a face loc altcuiva. În legătură cu așa zisa relație între Hanne și Andi, părerea mea este că e inexistentă, în concluzie nu le pot transmite nimic. Nu îmi pot da cu părerea despre declarația lui Hannelore în ceea ce privește o posibilă relație cu un alt bărbat pentru că nu sunt în cunostiinţă de cauza și sincer nu sunt interesat să știu”, a mai spus Bogdan.

Ispita Andi Constantin nu vrea nicio relație cu Hannelore

Ispita Andi a spus, în urmă cu doi ani, că nu vrea nicio relaţie cu Hannelore. Andi a explicat că dacă ea încerca ceva mai mult în emisiune poate se înfiripa ceva frumos între ei, însă, în prezent, exclude orice variantă de relaţie.

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită”, a spus Andi la „Star Magazin”.

Hannelore a intervenit şi ea, unde a spus că exemplul ei, aceala de a se despărţi de Bogdan după o relaţie de lungă durată a fost un exemplu pentru multe femei, care i-au transmis mesaje. În plus, la auzul vorbelor lui Andi, că nu vrea să aibă o relaţie cu ea, Hannelore s-a declarat confuză şi spune că i-ar plăcea o prietenie cu Andi.

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt că ţin la mine. Prietenie nu înseamnă iubit. Poate că sunt confuză. Eu nu mi-am dorit mai mult decât să păstrez legătura, dar nu a fost nici măcar acea legătură până în momentul de faţă. Nu am nicio altă relaţie. Mă bucur că Andi este la voi în platou. Întâlnirea cu Andi a fost foarte frumoasă şi mi-a făcut plăcere. Am primit multe mesaje de la femei care s-au regăsit în situaţia mea, mesaje în care femei foarte multe îmi spun că le este teamă să renunţe la relaţia lor de lungă durată pentru că le este teamă de un posibil eşec”, a spus Hannelore.

Hannelore a declarat după escapada amoroasă de la Insula Iubirii că ar fi fost exact la fel, dacă l-ar fi întâlnit pe Andi în afara emisiunii.

„Dacă l-aș fi intâlnit pe Andi în afara emisiunii cu siguranță ar fi fost exact la fel. Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes. Fie a fost pus să îmi facă toate poftele, să mă asculte, să fie alaturi de mine, fie a făcut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoana care nu m-a lovit, acolo. Este inevitabil să nu te legi de o persoană în acel timp. 24 din 24, 3 săptămâni… Cred că fiecare om are farmecul său. Și fiecare om atrage un alt om. Prima atracție la un om este aspectul fizic și cine nu recunoaste acest lucru, minte. Primul impact îl are aspectul, apoi restul. Faptul că am ieșit din tiparul emisiunii, faptul că nu au obtinut ceea ce și-au dorit, a fost tot în defavoarea mea. Din surse sigure știu că eu am fost motivul pentru care ne-au ales și acela de a-si demonstra lor că orice femeie pică. Oarecum așa mi s-a spus, că am fost o provocare pentru ei. Cât despre cine și ce comenteaza, majoritatea sunt femei, fie frustrate fie cu un aspect nu prea plăcut. Oameni care asculta vocea naratorului și care fac parte din pătura socială ușor de manipulat’, a declarat Hannelore, făcând referire pentru prima dată la relația dintre ea și ispita Andi.

Ce a spus Andi Constantin despre divorțul dintre Hannelore și Bogdan

Ispita Andi și Hannelore de la Insula iubirii au avut o scurtă idilă în emisiune, iar după terminarea emisiunii, când Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, apoi au luat decizia de a divorța, Burlacul a făcut declarații despre decizia celor doi. Andi mărturisește că se bucură pentru ea că a făcut acest pas, deoarece  nu o nuntă sau un act o poate face fericită.

Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi', a explicat Andi.

El a vorbit și despre ce s-a întâmplat între el și blondă, după ce s-au revăzut. 

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:'Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

„Nici măcar nu a existat un sărut pe Insulă, care relaţie?… Au fost nişte chestii pe care trebuia să i le spun sau trebuia să mi le spună, am lămurit, am clarificat anumite situaţii. De acolo a şi reieşit postul ei că ce s-a întâmplat a fost adevărat. Nu ştiu, ea probabil a simţit mult timp că şi-a înecat trăirile', a declarat Andi.

Andi a vorbit despre viața sa personală, afirmând, în urmă cu doi ani, că nu are gânduri de însurătoare, cel puțin nu până la vârsta de 30 de ani.

Nu mă însor. Am zis că până la 30 de ani ar trebui să fac acest pas… …Nu există femeia ideală. E greu să o găseşti. Oamenii ideali nu există. Există oameni cu care te completezi, cu care ai aceeaşi energie. Aici nu mă deranjează (n.r. operaţiile estetice). Nu e niciun plus, niciun minus. Dacă sunt făcute cu bun gust, e ok. Hannelore mi-a plăcut pentru că pe partea fizică era foarte naturală. E o foarte bună dansatoare. Asta îmi mai place, să aibă o pasiune. Şi să pună unghii, nu contează. Să fie independentă e important, asta îmi arată caracterul ei', spunea Andi, în urmă cu doi ani.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter