Adevărul dureros a ieșit la iveală! De ce a eșuat prima căsnicie a lui Meghan Markle: "Lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el"

Publicat pe

Odată cu apariția cărții biografice a Ducilor de Sussex, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii despre viața soției Prințului Harry. Iată care a fost motivul pentru care prima căsnicie a lui Meghan a eșuat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cartea biografică Finding Freedom, care a apărut pe 11 august, scoate la iveală și detalii dureroase atât din viața lui Meghan Markle, cât și din cea a Prințului Harry. Chiar dacă era de așteptat ca biografia celor doi să conțină și povești surprinzătoare, odată cu apariția ei pe piață, fanii fostei Ducese de Sussex au aflat cu stupoare motivul pentru care prima căsnicie a lui Meghan Markle a eșuat.

L-a deranjat faima lui Meghan

Conform celor doi autori, Omid Scobie și Carolyn Durand, se pare că vinovatul a fost soțul ei, producătorul TV Trevor Engelson (43), care își dorea ca Meghan să fie „dependentă de el”. Aceștia au sugerat în carte că Meghan și Trevor – care au fost căsătoriți între 2011 și 2013, după 7 ani de relație, s-au despărțit la scurt timp după ce Meghan a devenit faimoasă datorită serialului Suits.

Meghan Markle, pe atunci în vârstă de 23 de ani, s-a îndrăgostit de Trevor atunci când acesta era la început de carieră, dar în plină afirmare. În ciuda faptului că au fost împreună 7 ani, căsnicia lor a durat doar 23 de luni, totul coincizând cu momentul în care actrița a primit rolul lui Rachel Zane în Suits, ceea ce a schimbat rolurile de putere în relația lor, Trevor devenind gelos pe faima proaspăt dobândită de soția lui.

„Pe vremea când încă nu se căsătoriseră, Meghan se întreba în discuțiile cu prietenii ei de ce Trevor nu a acționat întotdeauna ca și când ar fi sprijinit-o în carieră. A simțit că lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el. Aceasta era dinamica relației lor. Trevor era cel dominant”, susțin cei doi autori. „El era cel obișnuit să câștige banii în casă, cel de care Meghan avea nevoie pentru a-și face intrarea în industrie”.

Se pare că, după ce Meghan a cunoscut celebritatea, dinamica relației lor s-a schimbat, iar „lui Trevor nu i-a plăcut asta deloc”. Meghan își petrecea majoritatea timpului în Toronto, la filmări, în timp ce partenerul ei a rămas în Statele Unite, în timpul acesta mariajul lor intrând în declin.

Adevărul dureros a ieșit la iveală! De ce a eșuat prima căsnicie a lui Meghan Markle: "Lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el"Adevărul dureros a ieșit la iveală! De ce a eșuat prima căsnicie a lui Meghan Markle: "Lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el"

Divorțul a venit după aproape doi ani

În 2013, cei doi se vedeau din ce în ce mai rar, iar Trevor a participat la ceremonia Premiilor Oscar singur. Șase luni mai târziu, cuplul era divorțat, la doar 23 de luni de la căsătoria lor romantică, de pe o plajă din Jamaica, în fața familiilor și a 100 de prieteni.

În 2014 mariajul lor s-a încheiat în mod oficial, din cauza diferențelor ireconciliabile. În 2016, presa scria fervent despre noua iubită a Prințului Harry, iar în 2018 cei doi erau deja căsătoriți. Cel puțin în privința faimei, Meghan nu a mai trebuit să-și facă griji – s-a măritat cu un bărbat mai celebru ca ea.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter