Adina de la Heaven a născut o fetiță. Ce nume deosebit i-a ales micuței

Publicat pe

Adina Postelnicu, cântăreața din trupa Heaven, a născut o fetiță. Artista a dezvăluit și ce nume special i-a ales micuței. Este acum o femeie împlinită, cu o familie frumoasă. 

Adina Postelnicu a născut în mare secret. Se pare că astăzi, vedeta a adus pe lume o fetiță care va purta numele Zaynab Maria. Chiar în mediul online, artista a postat o fotografie cu fetița care e ținută în brațe de bunică. Se pare că astăzi este ziua mamei Adinei de la Heaven și ea i-a făcut cel mai frumos cadou, o nepoțică.

„Așa arată fericirea  🙂 Așa îmi doresc să-mi văd MAMA toată viață…zâmbind.
Mă bucur din tot sufletul mami că am reușit să-ți fac un cadou atât de frumos de ziua ta..Zaynab Maria 😍😍😍
La muuulți ani cu sănătate,fericire și tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta…Îți dorim cu toții 😍😍😍Te iubim”, a scris Adina pe Facebook.

Adina de la Heaven a născut o fetiță. Ce nume deosebit i-a ales micuțeiAdina de la Heaven a născut o fetiță. Ce nume deosebit i-a ales micuței

Adina de la Heaven nu credea că o să mai devină mamă

Ea a făcut și câteva declarații despre minunea din viața ei. „În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.'

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter