Adina de la Heaven este însărcinată pentru prima oară. Ce sex va avea bebelușul

Publicat pe

Adina de la Heaven este însărcinată pentru prima oară. Cântăreața va aduce pe lume anul acesta primul ei copil. E bucurie mare în familia ei. A aflat și sexul bebelușului, cel care crește de șase luni în burtica ei. Se simte foarte bine și abia așteaptă ți își ducă la piept copilul.  

Cântăreața a împlinit de curând 40 de ani și de mult timp își dorea un copil. Iată că dorința i s-a îndeplinit. Conform Click, Adina Postelnicu e însărcinată în şase luni, urmând să nască o fetiţă la finalul lui august. Artista trăieşte de cinci ani o poveste de dragoste cu rapperul Glance (29 de ani) care e foarte fericit că va fi tătic.

Ea a făcut și câteva declarații despre minunea din viața ei. „În 2016, când îmi pierdusem orice speranţă că voi putea fi mamă, Carmen Harra mi-a spus că peste trei ani voi avea o fetiţă şi exact aşa se întâmplă. Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea.

Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă.”

În aproximativ 3 luni de zile, cântăreața își va duce la piept copilul. Și ea și partenerul abia așteaptă marele moment.

Adina de la Heaven este însărcinată pentru prima oară. Ce sex va avea bebelușulAdina de la Heaven este însărcinată pentru prima oară. Ce sex va avea bebelușul

Adina de la Heaven, mămică pentru prima oară

„E FETIȚĂ..rezultatul dragostei noastre!
Azi se împlinesc 25 de săptămâni de când trăiesc cele mai frumoase senzații pe care le poate trăi o femeie  🙂 
A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prăbușise. Abia acum am înțeles cu adevărat ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă că TATI..acolo sus.. mi -a pus o vorba bună la Dumnezeu și mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care aș fi putut să l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani….acela de a deveni MAMA  🙂 
Am ales această zi specială …ziua copilului…pentru a- mi împărtăși bucuria cu voi. La mulți ani tuturor copiilor. ..mici și mari  🙂 Va iubesc!”, a scris ea pe Facebook.

Foto: Facebook

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter