Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie: „Nu prea am fost de acord cu temele, că erau despre morbiditate, droguri” / EXCLUSIV

Publicat pe

Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie. Adrian Enache a fost extrem de emoționat la debutul fiului său, David Mihnea Enache, pe marile ecrane. Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc a jucat în scurtmetrajul '2+2 fac cât vreau eu!'. Premiera a avut loc pe 18 decembrie, la Cineplexx Băneasa. Tot atunci s-au lansat mai multe scurtmetraje în care au jucat copii. Adolescentul a avut rolul unui mort înghețat, ceea ce i-a cutremurat pe părinții lui. Deși artistul nu a fost de acord cu temele filmelor, el spune că fiul său s-a descurcat de minune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie. Adrian Enache este mândru de fiul lui, David Mihnea Enache, pe care îl are cu vedeta TVR, Iuliana Marciuc. David Enache a debutat duminică în scurtmetrajul '2+2 fac cât vreau eu!'. Temele alese din filmele de scurtmetraj lansate duminică nu l-au încântat, însă, pe Enache. Cu toate acestea, el spune că fiul său s-a descurcat foarte bine. Într-un interviu pentru viva.ro, Enache a spus că fiul său a jucat un rol de compoziție scurt, dar în care a trecut prin foarte multe stări.

Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie: „Nu prea am fost de acord cu temele, că erau despre morbiditate, droguri' / EXCLUSIVAdrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie: „Nu prea am fost de acord cu temele, că erau despre morbiditate, droguri' / EXCLUSIV
Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie: „Nu prea am fost de acord cu temele, că erau despre morbiditate, droguri' / EXCLUSIVAdrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie: „Nu prea am fost de acord cu temele, că erau despre morbiditate, droguri' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:”Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…”

Citește și: Cum se înțelege Adrian Enache cu Iuliana Marciuc și ce relație are cu fosta soție, Corina:„Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă:„Am grijă de corpul meu prin…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce restricții i-a impus tatăl iordanian lui Denise Rifai, în adolescență:„Nu aveam voie să am un iubit. M-am simţit atât de umilită când…' / EXCLUSIV

Adrian Enache, după ce fiul lui, David, a debutat în cinematografie

Adrian Enache a avut emoții mari la premiera filmului în care a debutat fiul său, David Mihnea Enache, pe marile ecrane. Fiul interpretului și al vedetei tv, Iuliana Marciuc, în vârstă de 17 ani, a jucat în scurtmetrajul '2+2 fac cât vreau eu!'. Rolul lui David nu a fost unul simplu.

Deși Adrian Enache nu a fost prea încântat de temele alese din filmele de scurtmetraj lansate duminică, artistul spune că fiul său s-a descurcat foarte bine. Într-un interviu pentru viva.ro, Enache a spus că fiul său a jucat un rol de compoziție scurt, dar a trecut prin foarte multe stări. În film, conform rolului, puștiul a fost și drogat și bețiv și îndrăgostit. La finalul peliculei, David Mihnea Enache moare și este ținut într-o ladă frigorifică în film.

'A fost emoționant, o generație de tineri foarte talentați. Eu nu prea am fost de acord cu temele, că prea erau despre morbiditate, despre droguri, despre păcănele… 'viitorul nostru'. Dar mi-au plăcut foarte mult. Sunt foarte mulți copii talentați', a declarat Adrian Enache, pentru viva.ro.

Adrian Enache: 'M-a emoționat, îți dai seama, că nu l-am văzut niciodată înghețat'

Adrian Enache susține că fiul său, David Mihnea Enache, a trecut testul. Interpretul a mărturisit că a fost foarte emoționat și că, nu și-a văzut fiul niciodată… înghețat! David Enache studiază de ani de zile la Academia Studiourile Buftea', sub îndrumarea lui Vlad Ionescu. La premiera scurtmetrajelor, atât David, cât și ceilalți copii, au primit diplome.

'Am înțeles din partea regizorului Silviu Radu care a fost lângă mine și l-a apreciat, că a avut o partitură destul de restrânsă. Dar a trecut prin foarte multe stări. A fost și drogat și bețiv și îndrăgostit și a făcut-o foarte bine. David a avut un rol mic de compoziție, dar a trecut testul. Așa spune Silviu Radu. Și mi-a plăcut și mie. M-a emoționat, îți dai seama, că nu l-am văzut niciodată înghețat. Vlad Ionescu este foarte bun cu școala aceasta, în care pregătește copii. Cu ei intrăm în Schengen, cu generația pregătită atât de bine de Vlad Ionescu și Daniel Nuță', a mai declarat Adrian Enache, pentru viva.ro.

Fiul lui Adrian Enache și colegii săi, întâmpinați pe covorul roșu cu șampanie pentru copii

David Enache, fiul lui Adrian Enache și cei 150 de copii și adolescenți, care au jucat în cele 12 scurtmetraje prezentate duminică la Cineplexx Băneasa au fost întâmpinați pe covorul roșu cu șampanie fără alcool, dar, și de actori, critici de film și agenții de casting. Evenimentul a marcat trei premiere în România:

– Prima casă de producţie care iese pe piaţă, în acelaşi timp, cu 2 filme de lung metraj, formate din 12 scurt metraje.

– Prima casă de producţie care lansează în cinematograf conceptul de omnibus: adică un film format din mai multe scurt metraje.

– Prima şcoală privată/casă de producţie care realizează 12 scurt metraje imaginate, scrise, regizate şi filmate integral de copii, pe grupe de vârste, între 8 şi 18 ani, coordonate de profesionişti din domeniu: regizor, director de imagine, line producer.

Filmările au fost realizate de Academia Studiourile Buftea' și au avut loc în primăvara anului 2021. În cele 12 scurt metraje, copiii au jucat cot la cot cu actori precum Daniel Nuţă, Victoria Răileanu, Silviu Mircescu, Ana Maria Moldovan, Liviu Cheloiu sau Crina Zvoboda, potrivit CineFan.ro.

Foto: Facebook, VIVA.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter