Adrian Hădean şi Nicolai Tand au gătit pentru Preşedintele Franţei François Hollande

Publicat pe

Chefii Adrian Hădean şi Nicolai Tand au anunţat ieri că au primit cu mare onoare propunerea de a găti pentru Preşedintele Franţei Francois Hollande, aflat într-o vizită în România.

 

Cei doi au gătit un meniu de cinci stele şi s-au achitat cu brio de această misiune, Dacian Ciolş felicitându-i pentru munca lor:

 

„Împreună cu președintele François Hollande, alături de cei doi maeștri bucătari Adi Hădean și Nicolai Tand, care au pregătit dejunul oficial și ne-au încântat azi cu arta lor minunată. O demonstrație de haute cuisine à la roumaine, cu produse de sezon, 100% românești.'

 

„Domnul Dacian Cioloş a dorit ca Nicolai și cu mine să pregătim un meniu pentru prânzul oferit azi delegației franceze conduse de președintele Franței, domnul François Hollande. Am gătit și servit un meniu de cinci feluri, împreună cu echipa restaurantului Diplomat. Mulțumim pentru ocazie, mulțumim pentru colaborare', a scris fostul jurat de la Masterchef.

 

La randul lui, Nicolai Tand, care s-a format ca bucatar in Franta, a marturisit: A fost o experiență intensă, de care m-am bucurat enorm. Vă spun sincer, acum câțiva ani, când am ajuns la Paris și lucram ca șofer pe ambulanță, dacă cineva îmi spunea că într-o zi voi găti pentru premierul României și pentru președintele Franței, i-aș fi spus în mod clar că e nebun! Visurile chiar devin realitate atunci când muncești și ești serios. M-am bucurat să pot găti cu produse românești și să pot vorbi despre câte lucruri faine are țara asta', a declarat Nicolai Tand.

 

Adrian Hădean şi Nicolai Tand au gătit pentru Preşedintele Franţei François HollandeAdrian Hădean şi Nicolai Tand au gătit pentru Preşedintele Franţei François Hollande

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter