Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario: „Avem o relație tensionată. Nu sunt toate bune și frumoase”

Publicat pe

Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario. Adrian Mutu recunoaște că mai apar certuri în relațiile sale cu copiii adolescenți, Adriana, fiica lui din căsnicia cu frumoasa Consuelo și Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu. Băiatul cel mare al lui Adrian Mutu este un rebel la cei 21 de ani ai săi și tatăl său recunoaște că nu este ușă de biserică. Antrenorul a dezvăluit de la ce apar neînțelegerile în relațiile sale cu copiii cei mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario. Adi Mutu nu este un tată dur și le ia apărarea copiilor lui indiferent de situație, însă admite că relația cu cei mari nu este mereu roz. Recent, Mario a fost implicat într-un scandal în care a intervenit și Poliția, iar antrenorul este convins că este vorba doar de câțiva pași greșiți în drumul spre maturizare.

Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario: „Avem o relație tensionată. Nu sunt toate bune și frumoase'Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario: „Avem o relație tensionată. Nu sunt toate bune și frumoase'

Adrian Mutu, despre relația cu fiul său cel mare, Mario

Adrian Mutu a povestit că fiul lui a fost în tribune la meciul Rapid – Chindia. A fost prima oară când fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a fost la o partidă găzduită de stadionul din Giulești.

„A fost prima dată când Mario a fost pe Giulești. A mai fost la alte meciuri. A venit cu prietena lui (…) Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase.

Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență.

Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere', a dezvăluit Adrian Mutu pentru Fanatik.

Citește și:Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…’ / EXCLUSIV

Citește și:Geta Sterp este însărcinată la doar câteva luni după nuntă. Mama Geta: „Pe primul loc e familia…'

Citește și:Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Cum se înțelege Adrian Mutu cu fiicele sale, Adriana și Maya

Antrenorul Rapidului are ceva probleme și cu fiica lui cea mare, Adriana, din căsnicia cu Consuelo Matos. Adrian Mutu a vorbit, recent, despre relația cu fetele sale adolescente. Se pare că una dintre provocările vieții de părinte la distanță a fost momentul când fiica cea mare, Adriana, și-a făcut iubit.

„Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten', a precizat antrenorul Rapidului.

Nici Adrian Mutu nu a fost ușă de biserică în tinerețe!

Adrian Mutu a făcut mărturisiri despre consumul de droguri, la 20 de ani după scandalul de dopaj, în cartea lui autobiografică, intitulată, „Revenirea din Infern’. Cartea este o confesiune ‘în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle’, spune Cătălin Oprișan, jurnalistul care l-a ajutat pe Mutu la redactarea volumului.

În anul 2003. când era jucător la Chelsea, antrenorul a fost implicat într-un scandal de dopaj. A fost atunci suspendat pentru consum de cocaină.

„Ideea a fost să transmit un mesaj pentru cei tineri, nu să fac ceva can-can-uri. Și să fie niște povești acolo și voi să le puneți la televizor sau în ziare. Ideea era să rămână aceste povești, ca fiecare să treacă peste… Pentru că, până la urmă, viața este cu suișuri și cu coborâșuri pentru toată lumea. Important este să mergem înainte și să ne respectăm”, a declarat Adrian Mutu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă