Adrian Mutu este topit după fiul lui. Fotografii adorabile cu micuţul Tiago

Publicat pe

De câteva zile, Adrian Mutu este tatăl unui băieţel, Tiago Adrian, iar fostul fotbalist le-a dezvăluit fanilor lui câteva fotografii adorabile cu bebeluşul său.

 

Micuţul a venit pe lume înainte de Paşte, iar fericitul tatic a postat prima fotografie cu el chiar din sala de naşteri, când a dezvăluit numele copilului, dar şi înălţimea şi greutatea avute la naştere.

 

❤❤❤❤❤La ora 07.44!! TIAGO ADRIAN MUTU…3.6kg / 53cm

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

 

Micuţul şi mama lui, Sandra Bachici, au plecat repede acasă, iar Adrian Mutu este topit după fiul lui după cum se observă în fotografiile pe care le-a publicat pe contul de Instagram.
În ziua de Paşte le-a urat tuturor „Paşte fericit', însoţindu-şi mesajul de hashtag-urile #tiago #adrianmutu #daddyandson şi de o fotografie în care îşi ţine fiul în braţe.

Hristos a înviat !! Paste fericit tuturor!! Happy easter!! #tiago #adrianmutu #daddyandson

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Într-o altă fotografie, Adrian Mutu le urează fanilor săi „noapte bună', iar în poză apar din nou tatăl şi fiul, intr-o ipostaza care i-a emotionat pe fani, care i-au sugerat lui Adrian Mutu sa-l faca fotbalist.

 

Noapte buna! ❤ @sandra01mutu #daddyandson #goodnight #adrianmutu #tiago

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

 

Adrian Mutu mai are 3 copii din căsătoriile anterioare, Mario, un băiat de 14 ani, născut în timpul căsătoriei cu Alexandra Dinu, şi două fetiţe, Maya şi Adriana, din mariajul cu Consuelo Matos.
De Sfântul Valentin, el s-a căsătorit civil cu Sandra, iar anul acesta urmează căsătoria religioasă, dar şi botezul micuţului Tiago.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter