Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: "Să nu credeți că ei..."

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite în spatele camerelor de filmat. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu apar de ani buni pe micile ecrane, acolo unde fac spectacol în platoul de filmare, dar și în farfurii. Abia ce s-a încheiat difuzarea la TV a sezonului 10, că au și început să iasă la iveală tot felul de detalii inedite din culise. Acum, Adrian Stroe a dezvăluit ce se întâmplă când se opresc camerele de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Stroe i-a cucerit pe cei trei jurați la preselecții, iar Cătălin Scărlătescu a decis să îi ofere chiar cuțitul de aur. A menținut un nivel foarte ridicat al calității și a reușit să ia note foarte bune în mod constant la individuale. A riscat însă în marea finală, iar asta l-a costat scump. A pregătit un meniu pe care nu îl mai pusese în practică, iar echipa și-a format-o doar din amatori. Cu toate acestea, le-a cucerit inimile telespectatorilor.

Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: "Să nu credeți că ei..."Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: "Să nu credeți că ei..."

Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat

Acum, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de dezvăluiri din culisele Chefi la Cuțite. Se pare că finalistul confirmă spusele lui Oxi, din echipa lui Florin Dumitrescu, cea care susținea că nu există o regie din partea șefilor din Antena 1.

„Chef Scărlătescu e un tip transparent, așa cum l-ați văzut, așa este în viața de zi cu zi, chiar dacă pare dur, e mișto. Nu este fals Până să plece camerele și când mergeam la dânsul la restaurant, el era la fel. Știu discursul lui, acolo nu sunt de acord. (n.r. despre cum își tratează Cătălin Scărlătescu angajații de la restaurant) E normal să fie exigent, nu este chiar așa cum a spus.

Citește și: Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere:„Vă spun cu lacrimi în ochi, încă nu îmi vine a crede'

Citește și: Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea:”Au zis că mă bat. Când te sună Manciu și…”

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu: „Evenimentul va fi…”

E atent la detalii, la pauze, la cum iese mâncarea. Am avut momente când amândoi ne-am supărat și ne-am certat în spatele camerelor. Cum îi vedeți acolo, așa sunt toți trei. (n.r. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu) Să nu credeți că ei știu probele de dinainte! Ei veneau direct de acasă, se îmbrăcau și intrau în platou.

După câteva etape în care am văzut că am luat câte 15 puncte… Cred că au văzut toți cât de bun am fost. Scărlătescu, în schimb, punea foarte multă presiune pe mine, dar eu o luam personal, și în spatele camerelor. Nu suntem certați.”, a dezvăluit Adrian Stroe, în podcastul Vorbe Pline.

Cum a ajuns să lucreze în bucătărie

Nu i-a plăcut deloc să meargă la școală, dar s-a simțit atras de munca în bucătărie pentru că așa putea munci într-un loc cald, unde să aibă și mâncare la îndemână.

„Am fost plecat o perioadă prin străinătate, în Italia, în Germania, în Elveția, la Londra, apoi m-am stabilit la Târgu Jiu. După cinci ani am venit în Vâlcea, să lucrez la un restaurant, de 18 ani lucrez numai în bucătărie. Nu aveam nicio tragere pentru alte meserii, am pus pe listă doar profesionala Călimănești.

După un an de zile, se făceau niște liste, iar în ultimii doi ani urma să faci doar meseria pe care o doreai. Doar că nu prea mă duceam la școală și m-au înscris colegii ca bucătar, eu voiam ospătar. Unui coleg i s-a oferit un post la un restaurant fine dining și i-au spus că poate lua un coleg cu el. M-a luat ca să am grijă de el”, a mai povestit Adrian Stroe, în podcast-ul respectiv.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter