Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: "Am văzut asta în gesturile lor"

Publicat pe

În urmă cu câteva zile, Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de poveste, iar la petrecere au participat mulți artiști de renume. Printre ei s-a numărat și Adriana Antoni. Cântăreața a făcut dezvăluiri savuroase despre nunta celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de mai bine de opt ani. Cei doi au decis să își unească destinele, iar în urmă cu câteva zile au avut parte de o nuntă ca-n povești. Adriana Antoni s-a numărat printre cei care au întreținut atmosfera la nunta celor doi soți.

Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: "Am văzut asta în gesturile lor"Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: "Am văzut asta în gesturile lor"

Adriana Antoni este cântăreața care l-a făcut să plângă pe Florin Salam la nunta sa, cu melodiile ei de dragoste. Peste 400 de invitați au participat la petrecerea de nuntă a celebrului cântăreț, care a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia.

Citește și: Fiica și soția lui Florin Salam s-au pupat pe gură, la nuntă, în fața manelistului:”Toți ne judecă”

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam.Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:”Mă mai distrez și eu din când în când”

Citește și: Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost scoasă de pe post:'O să avem ce ne povesti'

Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după participarea la nunta lui Florin Salam

Adriana Antoni este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere. Cântăreața a fost invitată la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, unde a făcut o atmosferă de neuitat. Adriana Antoni a făcut dezvăluiri inedite despre petrecerea celor doi. Cântăreața a declarat că dragostea și chimia dintre Florin și Roxana au surprins-o.

„Eu una am văzut doi oameni care se iubesc foarte mult. Am văzut asta în gesturile lor, mai ales atunci când le-am cântat despre iubire. Când le-am cântat câteva melodii de dragoste. Am văzut de-a adevăratelea doi oameni care se iubesc. Aşa o atmosferă frumoasă a fost, într-o locaţie superbă şi pe cât de grandioasă şi frumoasă a fost locaţie, pe atât de intimă şi frumoasa a fost atmosfera.', a declarat Adriana Antoni, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Adriana Antoni, impresionantă de relația de iubire dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Adriana Antoni a mai declarat că Florin Salam și Roxana Dobre formează un lucru nemaipomenit. Vedeta a mărturisit că cei doi au fost de nedespărțit pe tot parcursul evenimentului și s-au distrat alături de invitați.

„Eu am fost inventată la nuntă, dar nu puteam să nu le cânt. Roxana mi-a spus: «Vreau să îmi cânţi melodiile alea de dragoste, de iubire, pe care amândoi le îndrăgim.» Eu ştiu deja ce îi place lui Florin din repertoriul meu şi Roxana a venit şi mi-a spus: « După ce îmi cânţi câteva melodii de dragoste, vreau melodiile alea ale tale săltăreţe, de petrecere.» Au venit cu toţii la dans, au dansat. I-am mai văzut de multe ori împreună, dar în această seară a fost ceva extraordinar', a mai spus Adriana Antoni.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit după mai bine de opt ani de relație. Cei doi au împreună trei copii, două fetițe și un băiat. Nunta a avut loc pe o plajă de lux din Mamaia, unde au participat rudele și apropiații celor doi.

Petrecerea a continuat la NUBA, iar invitații au avut parte de o atmosferă de neuitat. Fiica și fiul lui Florin Salam din căsnicia cu Fănica, au fost alături de tatăl lor și au fost fericiți pentru că și-a găsit fericirea în brațele Roxanei.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter