Adriana Bahmuțeanu a pierdut copiii! "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine!"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru custodia copiilor ei, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată. Vedeta a reacționat însă mult mai bine decât era de așteptat…

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu a fost una mai mult decât tumultuoasă: căsătoriile și divorțurile repetate, lupta pentru custodia copiilor și scandalurile ultramediatizate – toate acestea nu au f[cut decât să-i destabilizeze pe cei doi copii ai cuplului.

Iată însă că, recent, Judecătoria Sectorului 3 a luat o decizie în ceea ce privește custodia: „Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”.

Paradoxal, deși copiii au fost încredințați tatălui lor, Adriana Bahmuțeanu pare să se resemnat cu situația, ba chiar a concluzionat că „dracul nu e atât de negru”. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a povestit că, într-un fel, orice rău este spre bine. Chiar dacă ea va avea de plătit pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor până la majoratul acestora, celebra mamă a realizat că fiilor ei le va fi mai bine la tată, unde pot beneficia de condiții pe care ea – la fel ca mulți dintre noi – nu și le permite.

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a obosit după atâtea procese

Lupta pentru custodia copiilor a durat mai bine de 4 ani și a însumat nu mai puțin de 82 de procese(!), iar Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că a obosit și că, până la urmă, este mai bine așa, deoarece ea nu poate să le ofere copiilor tot ce-și doresc, spre deosebire de tatăl lor, care locuiește într-o casă cu piscină și își permite să îi dea la școli unde se plătesc mii de euro…

„Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie”, a explicat Adriana Bahmuțeanu, spunând că a renunțat la proces și că i-a comunicat judecătoarei că dorește ca băieții să rămână la tatăl lor, cu atât mai mult cu cât custodia este comună.

Vedeta a mai spus că faptul că fiii ei se vor muta la tatăl lor nu va schimba cu nimic relația dintre ei: „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine! Ne vedem când doriți voi!”, le-a transmis Adriana puștilor ei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter