Adriana Bahmuțeanu a pierdut copiii! "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine!"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru custodia copiilor ei, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată. Vedeta a reacționat însă mult mai bine decât era de așteptat…

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu a fost una mai mult decât tumultuoasă: căsătoriile și divorțurile repetate, lupta pentru custodia copiilor și scandalurile ultramediatizate – toate acestea nu au f[cut decât să-i destabilizeze pe cei doi copii ai cuplului.

Iată însă că, recent, Judecătoria Sectorului 3 a luat o decizie în ceea ce privește custodia: „Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”.

Paradoxal, deși copiii au fost încredințați tatălui lor, Adriana Bahmuțeanu pare să se resemnat cu situația, ba chiar a concluzionat că „dracul nu e atât de negru”. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a povestit că, într-un fel, orice rău este spre bine. Chiar dacă ea va avea de plătit pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor până la majoratul acestora, celebra mamă a realizat că fiilor ei le va fi mai bine la tată, unde pot beneficia de condiții pe care ea – la fel ca mulți dintre noi – nu și le permite.

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a obosit după atâtea procese

Lupta pentru custodia copiilor a durat mai bine de 4 ani și a însumat nu mai puțin de 82 de procese(!), iar Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că a obosit și că, până la urmă, este mai bine așa, deoarece ea nu poate să le ofere copiilor tot ce-și doresc, spre deosebire de tatăl lor, care locuiește într-o casă cu piscină și își permite să îi dea la școli unde se plătesc mii de euro…

„Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie”, a explicat Adriana Bahmuțeanu, spunând că a renunțat la proces și că i-a comunicat judecătoarei că dorește ca băieții să rămână la tatăl lor, cu atât mai mult cu cât custodia este comună.

Vedeta a mai spus că faptul că fiii ei se vor muta la tatăl lor nu va schimba cu nimic relația dintre ei: „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine! Ne vedem când doriți voi!”, le-a transmis Adriana puștilor ei.

Adriana Bahmuțeanu a pierdut copiii! "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine!"Adriana Bahmuțeanu a pierdut copiii! "Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine!"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter