Adriana Bahmuțeanu e nerăbdătoare să o cunoască pe Melissa, fiica lui George Restivan: "Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu abia așteaptă să o cunoască pe fiica lui George Restivan. Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au trecut printr-o perioadă complicată, după ce o tânăra a declarat că este fiica nelegitimă a bărbatului. Ulterior,testul de paternitate a confirmat că, într-adevăr, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu este tatăl femeii respective. Bahmuțeanu a declarat recent, că acest aspect nu-i afectează dragostea față de Ristvan și că abia așteaptă să o întâlnească pe fiica acestuia și pe copii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu abia așteaptă să o cunoască pe fiica lui George Restivan. Adriana Bahhmuțeanu a regăsit dragostea în brațele lui George Restivan, un bărbat care a părăsit SUA, pentru fi alături de vedeta TV. Cei doi au fost luați prin surprindere când o femeie, pe nume Melissa, 25 de ani, a declarat că este fiica nelegitimă a lui Restivan, iar testul de paternitate a confirmat acest lucru. Adriana Bahmuțeanu s-a împăcat cu situația și a declarat recent că se bucură pentru faptul că tânăra și-a găsit familia și a abia așteaptă să o cunoască mai bine pe fiica logodnicului său.

Adriana Bahmuțeanu e nerăbdătoare să o cunoască pe Melissa, fiica lui George Restivan: "Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei"Adriana Bahmuțeanu e nerăbdătoare să o cunoască pe Melissa, fiica lui George Restivan: "Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei"

Adriana Bahmuțeanu abia așteaptă să o cunoască pe fiica lui George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a aflat recent că logodnicul ei, George Restivan, are de fapt o fiică nelegitimă. Vedeta TV nu este însă afectată de acest aspect, căci sentimentele ei față de Restivan rămân neschimbate. Mai mult, Bahmuțeanu este bucuroasă că tânăra și-a găsit în sfârșit familia. Vedeta TV a declarat că o primște cu brațelele deschise și că abia așteaptă să o întâlnească.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei: „Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:'Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum'

Eu nu am avut nici măcar o problemă, nici resentimente, din contră. Mi s-a părut că noi, cu cât suntem mai mulți, cu atât e mai bine. M-am bucurat și vreau să o cunosc. Mă bucuram indiferent dacă era față sau băiat! M-am văzut și mamă de față, dar nu s-a întâmplat. Mi-aș fi dorit să am și o fetiță, să o îmbrac, să îi fac codițe și să o împopoțonez, dar e foarte bine așa cum e. M-am bucurat pentru că Melissa s-a liniștit și ea și și-a găsit fericirea.

A fost o femeie curajoasă și așteptăm al doilea bebeluș să vină pe lume cât mai repedeMelissa nu e singură pe lume. Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei. Putea George să aibă și 3 rânduri de copii că asta nu îmi afecta relația cu el. Mă bucur că am găsit-o pe Melissa și de abia aștept să îi cunosc pe cei mici”, a explicat vedeta, pentru Wowbiz.ro.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, despre fiica sa: „Ce am promis că fac, am făcut”

George Restivan are o un fiu dintr-o relație anterioară, iar în prezent locuiesc amândoi în casa Adrianei Bahmuțeanu. Logodnicul vedetei a fost, inițial, destul de reticent cu privire la afirmațiile Melissei, însă a fost de acord, într-un final, să facă un test de paternitate.

Atunci când a aflat că testul îi confirmă paternitatea, George Restivan și-a asumat îndatoririle de părinte și a vizitat-o pe fiica sa, la Satu Mare.

„Am sunat și ni s-a confirmat 99%. Ce am promis că fac, am făcut. Am avut o experiență foarte bună la Satu Mare, am fost la socrii Melissei. Ea acolo locuiește cu soțul ei și familia lui”, a spus logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, la un post TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter