"Ori te întorci la mine, ori te împușc". Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu pistolul la cap, de primul soț / Vedeta încă poartă numele lui Cosmin Bahmuțean

Publicat pe

Primul soț al Adrianei Bahmuțeanu i-a pus pistolul la cap. Adriana Bahmuțeanu a făcut mărturisri cutremurătoare despre suferințele prin care a trecut în timpul mariajului cu primul soț, Cosmin Bahmuțan. Vedeta a mărturisit că a decis să divorțeze de acesta din cauza crizelor de furie, în care devenea extrem de violent. Adriana Bahmuțeanu și-a amintit cum a fost primul soț i-a pus pistolul la cap, și a amenințat-o că o omoară, atunci când ea a decis să-l părăsească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Primul soț al Adrianei Bahmuțeanu i-a pus pistolul la cap. Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente de coșmar alături de primul soț, Cosmin Bahmuțan. Prezentatoarea TV a făcut mărturisiri tulburătoare despre trecutul ei la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta a povestit cum a suferit din cauza primului soț, care era foarte violent și o agresa fizic. Atunci când Adriana Bahmuțeanu a decis să îl părăsească, sătulă de bătăi și de relația toxică, bărbatul i-a pus pistolul la cap și a amenințat-o cu moartea.

"Ori te întorci la mine, ori te împușc". Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu pistolul la cap, de primul soț / Vedeta încă poartă numele lui Cosmin Bahmuțean"Ori te întorci la mine, ori te împușc". Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu pistolul la cap, de primul soț / Vedeta încă poartă numele lui Cosmin Bahmuțean

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu pistolul la cap, de primul soț

Adriana Bahmuțeanu a relatat o perioadă foarte dureroasă din viața ei, din timpul căsătoriei cu primul soț. Cosmin Bahmuțam. Prezentatoarea a mărturisit că a plecat de acasă cu hainele de pe ea și că bărbatul a urmărit-o câteva luni. Adriana Bahmuțan a spus că âacesta i-a pus pistolul la cap și a amenințat-o că o omoară, spunându-i: „Ori te întorci la mine, ori te împușc'.
Am avut tăria de caracter să-i zic: Bine, împușcă-mă! Eu la tine nu mă mai întorc! A fost apogeul unei relații absolut toxice, pe care îmi doream de multă vreme să o închid și nu aveam puterea să mă rup de ea! Până la urmă am pus punct, am plecat, s-a întâmplat ce s-a întâmplat! Uite că n-am murit, sunt aici în viață, pentru că era evident că el nu m-ar fi împușcat în momentele alea! Și deja începusem să învăț, să citesc și știam că cei care își agresează partenerele, soțiile, iubitele sunt de fapt niște oameni în interiorul lor slabi, ba mai mult niște psihopați! Asta s-a întâmplat', și-a amintit Adriana Bahmuțeanu.

„Ne-am căsătorit dintr-o fiță nu neapărat că ne doream. Ca să arătăm că avem o relație de ochii lumii. Îmi pare rău că n-am terminat mai repede și le sfătuiesc pe toate fetele care au de a face cu agresori, la prima palmă să plece. Pentru că după prima palmă vine și a doua, vine și a treia și vine apocalipsa, ca la mine, pistolul în cap. Ce faci dacă nemernicul apasă pe trăgaci?', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu despre primul mariaj: „După prima palmă vine și a doua”

Primul soț al Adrianei Bahmuțeanu i-a pus pistolul la cap. Adriana Bahmuțeanu a precizat în emisiunea moderată de Denise Rifai că s-a măritat cu Cosmin Bahmuțan pe când era foarte tânără. Ea mai menționat că nu era sigură la vremea aceea ce își dorea și că ar fi trebuit să pună punct relației de la primele semne de agresivitate din partea bărbatului.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile: „Toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut'

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele’. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

„Ne-am căsătorit dintr-o fiță nu neapărat că ne doream. Ca să arătăm că avem o relație de ochii lumii. Îmi pare rău că n-am terminat mai repede și le sfătuiesc pe toate fetele care au de a face cu agresori, la prima palmă să plece. Pentru că după prima palmă vine și a doua, vine și a treia și vine apocalipsa, ca la mine, pistolul în cap. Ce faci dacă nemernicul apasă pe trăgaci?', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Povestea numelui Adrianei Bahmuțeanu: „Mi-am schimbat numele administrativ”

Primul soț al Adrianei Bahmuțeanu i-a pus pistolul la cap. Adriana Bahmuțeanu a fost cea care a depus prima actele de divorț, însă a vrut să păstreze numele de familie. Primul soț nu a fost de acord, astfel prezentatoarea a la un derivat al numelui Bahmuțan.

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Citește și: Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: ‘Nu-mi place să mă laud. Mică, decentă

Sunt foarte fericită că am reușit să mă rup din acea relație toxică și da, mi-am schimbat numele administrativ pentru că eram cunoscută deja în presă ca Adriana Bahmuțan și n-aveam cum să semnez altfel, în vremea aia lucrăm la Evenimentul Zilei și era o tragedie când am divorțat pentru că nu puteam semna cu numele meu, el nedându-mi voie. Și până la urmă am rezolvat și această problemă', a mărturisit jurnalista.

Adriana Bahmuțeanu se înțelege bine cu fosta cumnată

În mod surprinzător, Adriana Bahmuțeanu a rămas în relații foarte bune cu fosta ei cumnată, sora lui Cosmin Bahmuțan. Prezentatoarea a declarat că primul ei soț nu s-a schimbat deloc și ar continua fie un om extrem de problematic.

„Am rămas în relații bune cu sora lui, cu fosta mea cumnată, chiar ne-am văzut acum câteva luni, când a venit în România. Ea locuiește în SUA și am ieșit la masă. Și îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că el nu s-a schimbat absolut deloc nici acum. Și nu a învățat nimic de la viață. Și a rămas același terorist al partenerelor lui din viață de după mine. Îmi pare rău că am nimerit eu așa. Îmi pare rău că n-am salvat timp, eram foarte tânăra, aveam 18-20 de ani', a mai povestit Adriana Bahmuțeanu.
FOTO: Facebook, Kanal D

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter