Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec: „Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT, în cazul fostului ei iubit grec. Jurnalista, deși este logodită cu actualul ei iubit George Steven, se pare că nu a scăpat nici până acum de problemele cu fostul ei partener, Nikos Papadopoulos. Vedeta tv i-a adus acuzații grave artistului grec. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. În vara anului trecut, Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos se despărțeau amiabil, spunând că au rămas în relații bune de prietenie. De ceva timp însă lucrurile dintre ei s-au schimbat. Mai mult, jurnalista a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit grec, care a fost valabil doar cinci zile, pe motiv că ar fi agresat-o.

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec: „Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec: „Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'

Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost audiată de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în cazul fostului ei iubit grec.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului:„Situația e una clară. Instanța a…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce s-a logodit cu noul iubit:”Ne mai dorim un copil”

Citește și: George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca:„Îmi doresc șase copii, dar acum negociez la…'

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul:„Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie'

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT.

De când s-au despărțit, jurnalista și cântărețul grec pare că nu au mai îngropat securea războiului, deși vedeta tv este, în prezent, logodită cu actualul ei iubit, afaceristul George Steven. După ordinul de protecție, bruneta a depus și o plângere pe numele lui Nikos Papadopoulos, aducându-i acuzații grave, notează Playtech.

Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria.

El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România.

Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu.

De la ce ar fi pornit neînțelegerile dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul iubit grec

Jurnalista a cerut ordin de protecție împotriva artistului, pe motiv că ar fi agresat-o. La rândul său, avocatul grecului, Cristian Bala, susține că al lui client nu are antecedente penale și nu este certat cu legea. Scandalul ar fi pornit de la o sumă de bani, pe care Nikos Papadopoulos i-ar fi dat-o împrumut Adrianei Bahmuțeanu. Ca dovezi ar exista și extrase bancare, pentru că banii respectivi s-ar fi trimis prin virament bancar.

Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut, a adăugat avocatul Cristian Bala.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter