Adriana Bahmuțeanu câștigă mai puțin decât crezi! Ce avere are, de fapt, fosta soție a lui Silviu Prigoană

Publicat pe

Odată cu anunțarea candidaturii la Primăria Sectorului 1, Adriana Bahmuțeanu a fost obligată să-și publice declarația de venit. Surprinzător, fosta soție a lui Silviu Prigoană nu s-a îmbogățit lucrând în televiziune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a fost ani de zile, cu intermitențe, ce-i drept, soția unuia dintre cei mai potenți oameni de afaceri autohtoni, Silviu Prigoană, și a avut un trai îndestulat. Iată însă că, după despărțirea de soț, situația financiară a vedetei de televiziune s-a schimbat…

Dat fiind că, anul acesta, Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat candidatura la postul de primar al sectorului 1, așadar, conform legii, a fost obligată să-și publice declarația de avere, care s-a dovedit a fi… una cel puțin surprizătoare.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Nu are case și nici bijuterii!

Conform propriei declarații, Adriana Bahmușeanu a avut, anul trecut, o singură sursă de venit, de la televiziunea cu care a colaborat și de unde a primit banii pe firmă, în calitate de PFA (persoană fizică autorizată). Suma câștigată de vedetă în 2019 a fost de 68.000 de lei, respectiv 5.600 de lei pe lună, încasați pentru „servicii” artistice. De asemenea, vedeta mai este asociată, cu 50%, la o societate ce deține un coafor în București.

Paradoxal, în ciuda faptului că a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri și a muncit o viață ca jurnalist, Adriana Bahmuțeanu nu deține nici case, nici mașini, nici terenuri și nici bijuterii, dar, pe de altă parte, nu are nici datorii, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Kate Middleton e Regina stilului… și a ținutelor ieftine! Cea mai recentă achiziție: o rochie de 13 dolari

Adriana Bahmuțeanu câștigă mai puțin decât crezi! Ce avere are, de fapt, fosta soție a lui Silviu PrigoanăAdriana Bahmuțeanu câștigă mai puțin decât crezi! Ce avere are, de fapt, fosta soție a lui Silviu Prigoană

De la televiziune la primărie

Obișnuită cu aparițiile pe sticlă, Adriana Bahmuțeanu a considerat că are un cuvânt de spus și că poate schimba în bine aspectul sectorului 1, unde s-a decis să candideze la postul de primar, din partea Partidului Ecologist Român. Intrarea în politică a Adrianei Bahmuțeanu i-a șocat pe mulți, dar puțini știu că acesta este un vis mai vechi al fostei prezentatoare.

Ea a mărturisit în urmă cu mai mulți ani că se gândește ca într-o zi să facă acest pas.

„M-ar tenta. Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau aceleași culoar. Eu dunt mai ‘comunistă’ de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie”, spunea Adriana Bahmuțeanu în 2011.

Pe de altă parte, Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, și-a încercat și el norocul în alegerile locale, însă fără mare succes.

Afaceristul a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru funcția de Primar General al Capitalei, însă a obținut doar 15,98% dintre voturi, mult în urma câștigătorului, Sorin Oprescu (56,25%).

Citește și: Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică. Primele imagini cel mai nou cuplu din showbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter