Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană: "Avem tot respectul pentru el"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu încheie unul dintre cei mai fericiți ani din viața ei. S-a îndrăgostit nebunește de George Restivan, un român stabilit în Statele Unite ale Americii. Relația lor a evoluat rapid, iar în această vară au decis să se logodească în mod oficial. Chiar dacă au de gând să mai aștepte o perioadă până când își vor uni destinele în fața legii și a lui Dumnezeu, asta nu înseamnă că nu își fac deja planuri de viitor. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți se pregătesc emoțional și pentru o posibilă întâlnire cu Silviu Prigoană, fostul soț al prezentatoarei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se iubesc enorm, ca la început. Și-au cunoscut deja copiii, iar aceștia au acceptat relația lor, bucurându-se pentru povestea lor de dragoste. Deși prezentatoarea și fostul soț au ținut ani de zile prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei, Adriana și George au totuși de gând să aibă o întâlnire cu acesta, la un moment dat.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană: "Avem tot respectul pentru el"Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei se pregătesc pentru întâlnirea cu Silviu Prigoană: "Avem tot respectul pentru el"

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, despre Silviu Prigoană

George a făcut deja cunoștință atât cu cei doi copii ai lui Silviu Prigoană din relația cu Adriana Bahmuțeanu, dar și cu Silvius, fiul afaceristului dintr-o relație anterioară.

„I-am cunoscut deja pe Maximus și pe Eduard, dar și pe Silvius Prigoană. Îi iubesc ca pe propriii mei copii. Am o părere foarte bună despre ei și-mi doresc ca provocările care vor veni în lunile următoare, dacă vor fi, să le depășim cu bine. Avem tot respectul pentru domnul Silviu Prigoană și sunt sigur că am putea avea o relație foarte bună!', a povestit George, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană: „Nu mai e loc de resentimente…”

Citește și: Fotbalistul Angel Di Maria din echipa Argentinei are o poveste impresionantă de viață: „Ca eu să am ghete de fotbal, surorile mele trebuiau să meargă desculțe”

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…”

Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și George, după ce s-au logodit

Nu au niște planuri clare în privința nunții, dar se înțeleg perfect la câteva luni de când și-au promis iubire veșnică și s-au logodit.

„Dragostea e frumoasă la orice vârstă. Și la 100 de ani! Iar eu nu am încă nici jumătate. E un om foarte bun, foarte înțelegător, care mă complimentează și mă susține în tot ceea ce fac! Mai mult, ne sfătuim în orice fel de problemă și simt că mi-am găsit liniștea în el', a declarat și Adriana Bahmuțeanu.

Iubitul din America și-a dat seama că prezentatoarea este femeia ideală pentru el după ce fiul lui dintr-o căsătorie anterioară, Black, i s-a adresat acesteia folosind apelativul „mama”.

„Suntem la zi cu revizia tehnică. Adică ne simțim foarte bine împreună. Totul ni se trage de la Carmen Harra, nașa noastră spirituală. Când am venit în România, nu știam mai nimic despre Adriana. Nu știam că e o persoană cunoscută aici, nu știam nimic despre viața ei de dinainte. Pe scurt, n-a trebuit să fac mari eforturi ca să o cuceresc și acum suntem ca doi îndrăgostiți care se iubesc ca-n prima zi', a completat și George Restivan, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă Viva

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter