Afacerile lui Cătălin Botezatu, afectate de pandemia de coronavirus! „S-au închis multe magazine și…” Cum a încercat designerul să se reprofileze

Publicat pe

În această perioadă în care economia scârțâie și micii întreprinzători sunt cei mai afectați, Cătălin Botezatu încearcă să se adapteze și să își repună afacerile pe picioare. Iată cu ce se confruntă designerul!

De două luni, de când viețile noastre s-au schimbat radical, economia a avut cel mai mult de pierdut, în contextul pandemiei de coronavirus. Restaurantele, cafenelele, magazinele (mai puțin cele alimentare), teatrele, cinematografele sunt în pauză, iar mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă sau business-urile.

În aceeași situație se află și multe dintre vedetele noastre, ale căror afaceri au de suferit în aceste zile. Printre ele se numără și Cătălin Botezatu, care, aflat în izolare la munte, caută soluții pentru a-și revitaliza afacerea.

Cătălin Botezatu își vinde produsele în online la preț redus

Designerul a vorbit Antena Stars despre problemele pe care i le-a creat pandemia de coronavirus, unde a povestit că încearcă să își repună afacerile pe picioare.

„Am stat numai la telefoane, am lucrat de acasă. Îmi fac planuri de viitor, am încercat să reprogramez tot ce a fost anulat, să dau restartul afacerilor mele”, a povestit Cătălin Botezatu.

Din nefericire, închiderea marilor centre comerciale i-a adus prejudicii lui Cătălin Botezatu, cu atât mai mult că nu se preconizează deschiderea acestora prea curând.

„S-au închis multe magazine, și asta aduce un minus activității mele și o gaură imensă din punct de vedere financiar. Oamenii au rămas acasă și trebuie să am grijă. Noi nu i-am dat afară', a mărturisit designerul.

Pentru a putea supraviețui, Cătălin Botezatu a început să-și comercializeze online produsele, la prețuri reduse, și, chiar dacă nu este o soluție pe termen lung, deocamdată îl ajută să rămână pe linia de plutire.

„Fabrica mea vinde online tot felul de lucruri la prețuri mult sub piată, tocmai pentru a atrage ochiul cumpărătorului și pentru a supraviețui', a mai spus Botezatu.

Foto: VIVA!, Instagram

Afacerile lui Cătălin Botezatu, afectate de pandemia de coronavirus! „S-au închis multe magazine și…' Cum a încercat designerul să se reprofilezeAfacerile lui Cătălin Botezatu, afectate de pandemia de coronavirus! „S-au închis multe magazine și…' Cum a încercat designerul să se reprofileze
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter