Află ce o face fericită pe Anca Serea

Publicat pe

Mama a cinci copii, Anca Serea a acceptat provocarea noastra si ne-a marturisit ce o face pe ea fericita si care sunt ingredientele unei vieti cu adevarat implinite. #happylajob #tuestihappy #ejobs

 

 

Anca Serea:  Invat sa ma bucur de lucrurile mici. Pentru mine fericirea o reprezinta zambetul copiilor mei, starea de bine, primul pupic de la Adi, dimineata, si imbratisarea copiilor mei. Copiii sunt cea mai mare binecuvantare si o adevarata sursa de energie si fericire.

 

De curand, Anca Serea si Adi Sina au sarbatorit doi ani de casnicie, iar frumoasa a scris pe contul personal de Facebook un mesaj pentru sotul ei: „Te iubesc pana la luna si inapoi”. Cei doi au impreuna trei copii: Noah (3 ani si jumatate), Ava (2 ani) si Moise Petru, nascut pe 20 mai, si care va fi botezat la mijlocul acestei luni. Frumoasa vedeta mai are doi copii, David (14 ani) si Sarah ( 7 ani).

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter