Află ce ținute au purtat vedetele la VIVA! Influencers Party 2018 chiar de la ele!

Publicat pe

VIVA! Influencers Party 2018 a fost nu doar parada celor mai puternice nume din online, dar și a celor mai spectaculoase ținute. Vedetele s-au dovedit extrem de inventive în abordarea dress code-ului 'urban chic' și ne-au dezvăluit lucruri neașteptate despre alegerile lor vestimentare. Află ce outfituri au purtat vedetele chiar de la ele, urmărind materialul video de mai jos.

Dress code-ul VIVA! Influencers Party 2018 a fost 'urban chic', iar vedetele au ales din garderoba lor cele mai spectaculoase și cool ținute pentru cea de-a doua ediție a evenimentului nostru dedicat celor mai puternice nume din online. O parte din vedete au apelat la stiliștii lor de încredere, o parte au ales să-și compună singure outfiturile, dar rezultatul a fost unul reușit în toate cazurile.

Adelina a captat toate privire cu o ținută excentrică, un costum roșu accesorizat cu o pălărie în aceeași culoare și cu un șal din blană. Andreea Bălan, care tocmai a anunțat public că este însărcinată în cinci luni, a ales o ținută sexy, dar confortabilă, din garderoba proprie.

Vezi cum au abordat restul vedetelor dress code-ul 'urban chic' în materialul video.

 

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter