Agenda săptămânii 20-26 martie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 20 martie

Concert: „Holograf', de la 19:00, Sala Palatului

Teatru: „Paganini', de la 19:00, Teatrul Metropolis

Petrecere: „Out of Control – Andreea Verde', de la 20:00, Control

Cinema: „Ana, mon amour'. „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

 

Marți, 21 martie

Festival: „Festivalul Gastronomic „Mexico de mis sabores”, de pe 21 martie de la 18:00 până pe 26 martie de la 14:30, Radisson BLU Hotel

Concert: „Tudor Gheorghe – Îndrăgostiți fără noroc', de la 19:00, Sala Palatului

Spectacol: „Cesar Milan', de la 20:00, Sala Polivalentă

Teatru: „7 dintr- lovitură', de la 19:00, Teatrul Metropolis

Cinema: „Ballerina'. Animaţia 3D „Balerina” prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

 

Miercuri, 22 martie

Concert: „Music for soul – Concert Live cu AMBRA', de la 19:30, Ceainăria ARTea

Spectacol: „La Traviata', de la 18:30, Opera Națională București

Teatru: „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)', de la 19:00, Odeon

Petrecere: „Beție în Sufragerie', de la 20:00, True Club

Cinema: „Chips'. Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul „CHIPs: Polițiști de belea”. Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii ’70. Jon Baker și Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

 

Joi, 23 martie

Concert: „Swans', de la 20:00, Control

Spectacol: „Nesomn', de la 20:00, LINOTIP – Centru Independent Coregrafic București

Teatru: „Anonimul Venețian', de la 20:00, Teatrul Național București

Cinema: „Rock Dog'. Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician. Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de pazic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock.

 

Vineri, 24 martie

Concert: „FreeStay LIVE', de la 22:00, True Club

Spectacol: „Improvshow cu Trupa Obligo', de la 21:00, Restaurant Cabana

Teatru: „O mie de motive', de la 20:00, Point Art Hub

Expoziție: „Cosmobeauty', de pe 24 martie până pe 26 martie, de la 10:00 la 18:00, Crystal Pallace Ballrooms

Târg: „Angajatori de TOP', de pe 24 martie până pe 25 martie, de la 10:00 la 17:00, Sala Palatului

Cinema: „La fille inconnue'. Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, o doctoriță aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Copleșită de remușcări, doctorița va începe o investigație pe cont propriu în identificarea femeii care a fost omorîtă, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria viață în pericol.

 

Sâmbătă, 25 martie

Concert: „Joe Lovano – Master of Saxophone', de la 20:00, Sala Radio (Societatea Romana de Radiodifuziune)

Spectacol: „Pianul cu poeme', de la 17:00, Happy Cinema

Teatru: „Plastic', de la 19:30, Hanul Gabroveni

Petrecere: „No Stress Party', de la 22:00, True Club

Cinema: „Smurf: The Lost Village'. O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

 

Duminică, 26 martie

Spectacol: „Stand-Up Comedy cu Doina Teodoru și Tiberiu Popovici', de la 20:00 la 22:00, The Temple Social Pub

Teatru: „Amanta de la prânz', de la 20:00, Club The Hub

Cinema: „Life'. „Life/Viaţa – primele semne' este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ.

surse: metropotam.ro, cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter