Agenda săptămânii 27 februarie – 5 martie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

 

Luni, 27 februarie

Teatru: „Pijamale', de la 19:00, Teatrul Metropolis

Eveniment: „București, Capitala Iubirii', Piața Universității

Cinema: „Fifty Shades Darker'. În timp ce Christian se luptă cu demonii interiori, Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

 

Marți, 28 februarie

Concert: The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă, Berăria H, ora 22:30

Festival: „Festivalul Filmelor de Aur', de pe 20 februarie până pe 2 martie, de la 19:00, Grand Cinema & More

Teatru: „Coada', de la 20:00, Teatrul Bulandra

Cinema: „La La Land'. Povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic dar arogant pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celalalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează

.

Miercuri, 1 martie

Concert: „Zamfir +100', de la 19:30 la 23:00, Sala Palatului

Teatru: „Cum se cuceresc femeile', de la 20:00, Teatrul Metropolis

Cinema: „Manchester by the sea'. Lee Chandler (Casey Affleck) este un tip tăcut, singuratic și nervos, care este nevoit să se întoarcă acasă în orașelul Manchester-by-the-Sea atunci când fratele său moare. Lee este acum tutorele nepotului său adolescent și trebuie să facă față și întâlnirii cu trecutul său lăsat în urmă.

 

Joi, 2 martie

Concert: „Moonlight Breakfast', de la 21:30, Hard Rock Cafe

Spectacol: „Sunt un orb', de la 20:00, Happy Cinema

Teatru: „No Man’s Land ', de la 19:00, Teatrul Național București

Petrecere: „Beție în sufragerie', ora 20:00, True Club

Cinema: „T2: Trainspotting'. La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă'. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie. Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

 

Vineri, 3 martie

Concert: „Horia Brenciu & HB Orchestra', de la 23:00, Berăria H

Spectacol: „Stand-up Comedy', de la 20:30, Happy Cinema

Teatru: „Fata din curcubeu', de la 19:00, Godot Cafe Teatru

Cinema: „A Monster Calls'. Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls' este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar. În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb. Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.

 

Sâmbătă, 4 martie

Concert: „Ștefan Bănică-Te iubesc, femeie', de la 19:30, Sala Radio

Spectacol: „Neam unit', de la 19:30,  Ceainăria ARTea

Teatru: „Peretele', de la 19:00, Teatrul Metropolis

Târg: Bounty Fair-târg de cadouri de ziua femeii, de la ora 10:,00, Casa Universitarilor

Cinema: „First Fight'. în ultima zi de școală, timidul profesor de engleză Andy Campbell încearcă să nu-și piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenții, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba și a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutățesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur și fioros coleg, Ron Strickland care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândește rapid și ajunge să devină exact soluția de care liceul avea nevoie.

 

Duminică, 5 martie

Concert: „PsiheDelia', de la 20:00, Sala Palatului

Spectacol: „O scrisoare pierdută', de la 18:30, Opera Națională

Teatru: „Teatrul Național pentru copii', de la 11:00, Teatrul Național

Târg: „Târgul mărțișorului', de 10:00, Mall Plaza

Cinema: „A Dog’s Purpose'. Filmul prezintă destinul unui devotat patruped care își descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi invată să râdă și să iubească.

Surse: metropotam.ro, cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter