Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Publicat pe

Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie', a contestat decizia de plasare în arest la domiciliu, iar acum este din nou liberă. Iată ce au decis judecătorii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii Visuri la cheie, a scăpat de arestul la domiciliu, după ce a contestat decizia autorităților, iar acum este din nou liberă, deși victima pe care aproape a desfigurat-o a avut nevoie de spitalizare.

La finele anului trecut, agresoarea Cristinei Joia fusese plasată în arest la domiciliu de către magistrații Judecătoriei Sectorului 4, însă a contestat decizia la Tribunalul București și a obținut o decizie favorabilă. Aceeași instanță dispusese ulterior arestarea femeii.

Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ș. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin. 1 C.p.p. raportat la art. 207 alin. 6 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. referire la art. 211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ș. cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv', se arată în decizia definitivă a tribunalului.

Potrivit Codului de procedură penală, femeia este obligată să respecte o serie de dispoziții legale. Dacă le va încălca, instanța poate dispune întoarcerea în arest la domiciliu sau în stare de arest preventiv.

Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecteAgresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Agresoarea Cristinei Joia a scăpat și de arestul la domiciliu

Nicoleta Ștefania Andrei, agresoarea Cristinei Joia, este din nou liberă. După ce, inițial, magistrații au considerat-o un pericol public și au decis că trebuie să stea în arest, ulterior au trimis-o în arest la domiciliu. Recent însă, judecătorii au revenit asupra deciziei, considerând că agresoarea nu reprezintă un pericol public, drept urmare femeia care a băgat-o în spital cu un singur pumn pe Cristina Joia este liberă în acest moment.

„Admite contestaţia formulată de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata Andrei Nicoleta Ştefania cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv. Inculpata Andrei Nicoleta Ştefania trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată. Impune inculpatei Andrei Nicoleta Ştefania ca, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată; b) să nu se apropie de persoana vătămată …, martorii …, … şi …, să nu comunice cu aceste persoane, direct sau indirect, pe nicio cale; c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. Atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Definitivă', au decis judecătorii.

Citește și: Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a mințit în declarația inițială. Ce spune femeia acum și ce pedeapsă riscă

Citește și: Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge'

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie', fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui'/ EXCLUSIV

Filmul horror al incidentului

În luna noiembrie a apărut video în care Cristina Joia era lovită cu bestialitate de o femeie cu care avusese un conflict înainte de a-și face cumpărturile. Un minut și 30 de secunde. Atât a durat scena de violență, care va rămâne o traumă pentru vedeta de la ProTV.

Scenele groazei au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în magazin. După conflictul ce a avut loc în fața supermarketului, Cristina Joia a intrat pentru a-și face cumpărăturile, iar în momentul în care a fost lovită se afla la raionul de fructe și legume. În imagini se vede foarte clar momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeași zonă a magazinului, face trei pași, și o atacă pe Cristina Joia. 

După ce a lovit-o, agresoarea a părăsit magazinul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Designerul de la Visuri la cheie a rămas într-o baltă de sânge, iar o femeie s-a apropiat de ea apoi și-a văzut de treabă. La scurt timp apare și paznicul supermarketului și îi aduce câteva șervețele pentru a se șterge de sânge.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia a fost prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere din partea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare, potrivit stirileprotv.ro. Agresoarea a fost arestată pentru 30 zile de zile sub acuzația de loviri și alte violențe.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter