Albertina Ionescu s-a logodit: "Imaginile care transpun fericirea". Cine este viitorul ei soț

Publicat pe

Albertina Ionescu s-a logodit și a postat pe Instagram câteva fotografii de la cina pe care a dat-o în cinstea evenimentului celor mai apropiați prieteni. Prezentatoarea de la TVR 1 are o relație de mai bine de doi ani cu prezentatorul unei emisiuni de business la Prima TV, Constantin Opriș, iar în curând se vor căsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După relațiile eșuate cu afaceristul Adrian Ispravnic și vedeta TV Valentin Butnaru, dar și căsnicia cu Ștefan Lungu, Albertina Ionescu și-a găsit fericirea în brațele lui Constantin Opriș și se vor căsători în curând. Cei doi s-au cunoscut în plină pandemie și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Albertina Ionescu s-a logodit: "Imaginile care transpun fericirea". Cine este viitorul ei soțAlbertina Ionescu s-a logodit: "Imaginile care transpun fericirea". Cine este viitorul ei soț

Albertina Ionescu s-a logodit cu jurnalistul Constantin Opriș

În 2014, Albertina Ionescu s-a despărțit de omul de afaceri Adrian Ispravnic, cel cu care a avut o relație de câțiva ani. Prezentatoarea tv a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar în 2018 a avut o relație cu Valentin Butnaru, prezentatorul de știri de la Observator.

Vedeta TV a trecut peste relațiile eșuate și pare că și-a găsit liniștea în brațele noului iubit. Zilele trecute s-au logodit și au postat pe Instagram câteva fotografii de la cina de logodnă.

„Imaginile care transpun fericirea” a scris Albertina în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au cunoscut în plină pandemie, dar se știau de mai mulți ani.

„În urmă cu câţiva ani, privirile noastre s-au întâlnit total întâmplător, de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat. Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină. Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice.

Chiar şi alergiile sunt comune. De asemenea, avem valori personale similare, pasiuni comune, interese comune, iar asta ne împlineşte. De la valori estetice, percepţie senzorială, până la simplitatea, armonia şi respectul pentru cerul senin al vieţii', a conchis vedeta TVR.

Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență.

Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.', își descria Albertina partenerul de viață, acum ceva timp, în revista Elle. 

Citește și:Reţeta pentru care Albertina Ionescu a primit flori

Citește și: Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie:„Cine nu e gagicar în ziua de azi?’

Citește și: Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă:'Mi-era foarte frică'

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe:'Vă invit cu toată dragostea…'

Cine este viitorul soț al Albertinei Ionescu

Iubitul Albertinei Ionescu activează de 14 în televiziune, iar în prezent moderează o rubrică de afaceri la Prima Tv și o emisiune la Profit.ro. Logodnicul prezentatoarei tv este un bărbat elegant și se pare că va fi cel care o va duce la altar pe frumoasa vedetă.

 „În 2007 m-am mutat în București, iar pe la începutul lui 2008 am ajuns să lucrez întâmplător la Euforia TV, ca reporter la o emisiune, după care am continuat ca reporter/coprezentator la altă emisiune tv.

De atunci, mi-am dorit să lucrez în televiziune, asta pentru că de ceva vreme tot prezentam evenimente artistice, baluri ale bobocilor, campanii electorale, zile de municipii și cam tot ce necesita un prezentator…automat s-a născut și pasiunea pentru TV. La GiGa TV , am fost chemat să dau o probă de prezentator știri., mărturisea Constantin Opriș, în urmă cu mulți ani.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă