Alec şi Hilaria Baldwin – 3 ani de căsătorie cu poze încântătoare de la nuntă

Publicat pe

Hilaria (31 de ani) şi Alec Baldwin (57 de ani) au sărbătorit 3 ani de căsătorie, iar Hilaria a ţinut să marcheze acest eveniment postând pe Instagram o serie de fotografii de la nuntă care nu au mai fost publicate până acum.

 

Soţia celebrului actor şi-a însoţit acest video realizat cu Flipagram de melodia lui Andrea Bocelli, Ave Maria', dar şi de mesajul „Happy 3rd Anniversary Alec.

 

Cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie 2012 la St. Patrick’s Old Cathedral din Manhattan, iar în cei 3 ani de căsătorie au devenit părinţi de 2 ori. Fiul, lor Rafael, s-a născut în urmă cu doar câteva săptămâni, spre marea lor bucurie, dar şi a surioarei lui mari, Carmen, care va împlini în curând 2 ani.

 

În ziua nunţii, Hilaria a purtat o rochie albă, cu spatele gol şi un voal lung, dar si un evantai, în timp ce Alec a îmbrăcat un costum negru, cămaşă albă şi cravată bleu.

 

Hilaria şi Alec Baldwin au sărbătorit aniversarea în oraş, distrându-se de minune pe muzică spaniolă, actorul încercând chiar şi câteva mişcări de flamenco.

 

Foto: Instagram

 

Alec şi Hilaria Baldwin – 3 ani de căsătorie cu poze încântătoare de la nuntăAlec şi Hilaria Baldwin – 3 ani de căsătorie cu poze încântătoare de la nuntă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter