Alecsandru Dunaev din serialul „Adela”, adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea: "Ne bucurăm de prezența celuilalt"

Publicat pe

Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea. Alecsandru Dunaev și Mara Oprea au devenit extrem de îndrăgiți de publicul din țara noastră, după ce au primit rolurile protagoniștilor din serialul Adela de la Antena 1. Mulți fani ai celor doi actori au sperat că povestea de dragoste va trece dincolo de micile ecrane, iar ei vor forma un cuplu și în viața reală. Acum adevărul a ieșit la iveală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea. Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au legat o prietenie strânsă la filmările pentru serialul Adela. Au trecut simultan prin despărțiri dureroase, așa că și-au alinat suferința reciproc. Soarta a făcut ca între Oana și Vlad chiar să înceapă o frumoasă poveste de iubire, iar telespectatorii serialului Adela au sperat că același lucru se poate întâmpla și cu Alecsandru și Mara.

Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea: "Ne bucurăm de prezența celuilalt"Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea: "Ne bucurăm de prezența celuilalt"

Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea

Alecsandru Dunaev are 30 de ani și se trage dintr-o familie cu origini rusești. Bunicul său a ajuns în țara noastră în urmă cu 100 de ani, iar el s-a născut la Tulcea. Cu toate că are deja o carieră în spate, a devenit cu adevărat cunoscut la nivel național odată cu rolul lui Mihai din serialul Adela de la Antena 1. Își dorise un astfel de personaj important, dar nu credea că este posibil, mai ales într-o asemenea perioadă atât de dificilă pentru breasla actorilor.

„E mult spus că n-am crezut. (n.r. că va lua castingul) Visam la un rol de asemenea anvergură, îl voiam. Dar nu consideram că fix eu, fix în pandemie, când variantele de a profesa în domeniul cultural erau aproape inexistente, să am norocul să mă potrivesc atât de bine pe rol și să iau castingul. Dar, iată că… (…)

Mi-a fost frică. Nu mai jucasem nimic din 8 martie 2020, teatrele rămâneau închise pe o perioadă, aparent, nedeterminată, nu se întrezărea nici o soluție. Dar, când mă așteptam mai puțin, am fost sunat și anunțat că am luat castingul pentru Adela și că sunt așteptat la repetiții. Doamna Ruxandra Ion avea încredere în mine și mă voia în proiectul dumneaei. Și iată-mă”, a mărturisit Alecsandru Dunaev, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Alecsandru Dunaev, protagonistul din serialul Adela: „A trebuit să lupt enorm să pot supraviețui din actorie' EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose: „A fost un drum lung de lecții'

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Sorescu și actrița Mara Oprea din serialul „Adela”: „Am fost…'

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați: „Botezul va fi lângă…'

„Dacă unele persoane consideră că noi formăm un cuplu, înseamnă că ne-am făcut treaba bine'

Deși fanii și-au dorit ca el să înceapă o relație cu interpreta Adelei, actorul le spulberă, din păcate, acest vis. Într-adevăr, au o relație minunată de prietenie, dar nu este cazul de ceva mai mult.

„Cu toți! (n.r. cu cine se înțelege mai bine pe platourile de filmare) Am avut timp doi ani de zile să ne împrietenim și să învățăm să ne bucurăm de prezența celuilalt. Am construit în acești ani o relație de prietenie, zic eu, care ar putea trece testul timpului. Iar dacă unele persoane consideră că noi formăm un cuplu înseamnă că ne-am făcut treaba bine și personajele sunt atât de bine conturate, încât par reale. Și asta nu poate decât să ne bucure”, a mai dezvăluit Alecsandru Dunaev, pentru sursa citată anterior.

Ce spune despre iubita ideală

Refuză să recunoască dacă are sau nu o iubită, însă mărturisește că nu crede că există în realitate o femeie ideală pentru el. Tocmai de aceea, preferă să se bucure de momentele mici de fericire.

„Dacă e să proiectez o variantă ideală, nu aș găsi-o niciodată și nu aș putea fi fericit. Fericirea stă în lucruri mici, în mici zâmbete, în mici conexiuni dincolo de cuvinte, în mici și neașteptate sincronizări, în mici momente în care să ajungi să strigi, vorba cântecului, ‘Uite-o, e ea!'”, a mai completat Alecsandru Dunaev.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter