Alessia și fiul ei, obligați să intre în carantină la întoarcerea din Marea Britanie! "Medicul urla la noi, ne-a terorizat copilul"

Publicat pe

Alessia și băiețelul ei trec prin momente de coșmar de zile bune, din cauză că, la întoarcerea în țară, copilul nu se simțea bine. Iată mărturia cutremurătoare a artistei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În contextul pandemiei de coronavirus, Alessia și fiul ei au avut parte de o experineță cumplită ca urmare a faptului că, la întoarcerea în țară, copilul a întâmpinat niște probleme de sănătate. Artista, care plecase în Marea Britanie pentru a-și construi o carieră acolo, a fost obligată să se întoarcă, din cauza regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

„Eu am plecat la Londra să lucrez într-un studio bun, doar că ne-a prins perioada asta acolo și nu am mai putut să ne întoarcem, pentru că ni s-au anulat vreo patru zboruri”, a mărturisit Alessia, la Showbiz Report. 

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: „Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună” / EXCLUSIV

„Ne-a ținut trei ore fără apă și fără mâncare”

Adevăratul coșmar a început însă la venirea în țară, Alessia alegând să se întoarcă în România cu mașina.

„La vamă nu ni s-a spus că, dacă am o urgență, trebuie să sun la 112, eu știam regulile din UK, nu de aici. Și pentru că cel mic nu mai mânca de câteva zile, am făcut programare la medic.

Pe 1 iunie am ajuns la medic, ne-a întrebat când ne-am întors și, după ce i-am răspuns, ne-a băgat într-o cameră de izolare, urla la noi, ne-a terorizat copilul, ne-a ținut trei ore fără apă și mâncare și fără să pot să îmi schimb copilul. Abia după trei ore au venit salvarea și cei de la DSP', a mai spus artista la Antena Stars.

Citește și:Alexandru Arșinel are supărări mari, la 81 de ani: „Am început să simt greutatea anilor, nu e uşor să alergi pe picioare”. Care e cel mai mare regret al său și cum i-a afectat viața COVID-19

Alessia și fiul ei, obligați să intre în carantină la întoarcerea din Marea Britanie! "Medicul urla la noi, ne-a terorizat copilul"Alessia și fiul ei, obligați să intre în carantină la întoarcerea din Marea Britanie! "Medicul urla la noi, ne-a terorizat copilul"

„Am luat și amendă 1.000 de lei”

În cele din urmă, Alessia și fiul ei au fost obligați să intre în carantină, în niște condiții improprii pentru un copil atât de mic, și, mai mult, artista a primit și o amendă usturătoare deoarece a părăsit domiciliul pentru a-și duce băiețelul la spital!

'Nu pot să înțeleg de ce ne-au aruncat testele la vamă, că nu ne-au informat și că nu ne lasă să ne întoarcem acasă, copilul plânge după tatăl lui. Ba, mai mult, am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul, pentru că m-am dus cu cel mic la spital.

De asemenea, mi se pare dus la extrem și faptul că o să plătesc și carantina, deși îmi schimbă prosoapele o dată la cinci zile, nu face nimeni curățenie. Eu nu pot sta așa cu un copil mic și am ajuns să spăl prosoapele zilnic la mână, să dau cu mătura și să fac tot ce ține de mine', a mai mărturisit Alessia pentru Antena Stars. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter