Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăgușanu. Cum arată inelul pe care i l-a pus pe deget

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste intensă și plină de pasiune. Recent, cei doi au vorbit despre căsătorie, iar afaceristul pare că deja a trecut la fapte. Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăgușanu.

Se pare că Alex Bodi și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost filmat când îi punea inelul pe deget fostei soții a lui Victor Slav. Nu este cert dacă cererea a fost una reală sau a fost un mic joculeț făcut de cei doi.

Bianca Drăgușanu și-ar mai dori să îmbrace rochia de mireasă, mai ales că acum are o colecție impresionantă la magazinul său. Alex Bodi i-a oferit un inel iubitei sale, iar acesta simbolizează dragostea lor.

Și-au cunoscut părinții

Trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, însă de fiecare dată sfârșesc prin a fi împreună. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au venit la VIVA! Party și au atras toate privirile din jurul lor. Evident că nu puteam să-i lăsăm să plece fără să ne spună câte ceva despre relația lor. Vedeta a declarat recent că își mai dorește două fetițe, însă iubitul ei vrea doi băieți.

‘Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

FOTO: Instagram, Captură video

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter