Alex Bodi, din nou planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu! "E singura femeie cu care am..."

Publicat pe

Deși pare greu de crezut, se pare că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar putea trece din nou pe la ofițerul Stării Civile… chiar dacă, nu cu mult timp în urmă, încă purtau un război al declarațiilor și el părea să-și fi refăcut viața alături de o superbă rusoaică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai sunt de mult credibili când își anunță despărțirile, chiar dacă cei doi au divorțat legal. S-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât povestea lor de iubire ar fi necredibilă și ca scenariu de telenovelă. Dar cum viața bate filmul… iată că blondina și afaceristul au găsit o nouă cale de împăcare, chiar dacă, acum ceva vreme, el își „adjudecase” o superbă rusoaică, iar Bianca și arunca săgeți otrăvite pe contul de socializare îi refuza cadourile demonstrativ.

Citește și: Transformare radicală! Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care a divorțat după 21 de ani și s-a făcut preot. A fost fotografiat într-o ipostază neașteptată

Alex Bodi a și uitat de Daria Radionova

Recent, omul de afaceri a uitat însă de Daria Radionova, și a petrecut o noapte întreagă într-un local de fițe din Mamaia alături de fosta lui soție, căreia ulterior, i-a oferit și un dar substanțial de împăcare – un cea de 35.000 de euro. Mai mult, se pare că, acum, Alex Bodi își dorește să consfințească legătura cu… fosta lui viitoare soție, pentru că, după cum afirmă, are gânduri de căsătorie cu Bianca.

Citește și: Arată incredibil, la 45 de ani! Cum se menține în formă Adriana, soția antrenorului Dan Petrescu. Nu degeaba este alintată „Victoria Beckham de România”!

Chiar dacă sexoasa rusoaică era foarte sigură pe ea și se specula că cei doi au planuri mari, Alex Bodi nu doar că a dezmințit toată povestea, ci a surprins pe toată lumea în privința planurilor sale de viitor!

'Nu este adevărat! Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot', a declarat Bodi, extrem de tranșant, pentru spynews.ro.

Alex Bodi, din nou planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu! "E singura femeie cu care am..."Alex Bodi, din nou planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu! "E singura femeie cu care am..."

„Spunea că mă iubește…”

Daria Radionova a fost, fără să bănuiască o clipă, victimă colaterală în războiul de orgolii dintre Bianca și Alex Bodi. Poate dacă ar fi cunoscut istoricul relației celor doi ar fi renunțat din start, însă, din păcate, a ieșit destul de șifonată și de dezamăgită din toată povestea…

‘Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei’, a spus Daria pentru sursa citată.

‘Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?’, a declarat fotomodelul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter