Alex Bodi nu a fost mereu putred de bogat. Omul de afaceri dezvăluie că a trecut prin perioade extrem de grele: „Nu aveam ce să mănânc”

Publicat pe

Alex Bodi duce o viață luxoasă și excentrică, însă nu a fost mereu așa. Omul de afaceri a dezvăluit că au fost perioade grele în viața lui, înainte să se îmbogățească și să ducă un stil de viață plin de opulență și lux. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a declarat că au fost zile în care nu avea ce să mănânce. 

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine', a dezvăluit Alex. 

Perioada despre care vorbește afaceristul a fost între anii 2012 și 2013, când a rămas fără niciun ban. Pe vremea aceea, Bodi se despărțise de mama fetiței lui cele mari. Tot atunci, afaceristul avea o relație dificilă cu părinții lui, motiv pentru care nici pe plan personal lucrurile nu au fost tocmai roz pentru el. 

A pierdut tot ce avea

„Am pierdut tot în două luni. Aveam un apartament în Spania, aveam afacerile tot în Spania, aveam două mașini ale mele. Am vândut și mașina lui tata',a spus Alex Bodi. 

S-a pus pe picioare datorită afacerilor sale cu mașini și acum are o avere impresionantă.

Iubitul Biancăi Drăgușanu este mâna dreaptă a şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa.

Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, poartă numele de Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur’, este explicat sistemul pe site-urile specializate.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter